Reservkraftstekniker

Stockholm
Ansök senast: 2024-06-30

Hur skapar vi succé?

Vi är en komplett leverantör med lång erfarenhet att planera, projektera och bygga datacenter tillsammans med våra kunder. Vi har samlat experter och specialister som med bredd, spetskompetens och många års erfarenhet erbjuder de bästa förutsättningarna för en kritisk infrastruktur och en avbrottsfri IT-drift. Vi samarbetar med ledande leverantörer inom branschen för att kunna erbjuda flexibla och kundanpassade lösningar. Våra tjänster erbjuder allt från lokala nätverksinstallationer till driftsättningar av kompletta IT-miljöer. Vår styrka och filosofi har alltid varit att ha kundens behov och utmaningar i centrum och det ta fram lösningar utifrån våra kunders unika situation.

Vi söker nu en Senior Reservkraftstekniker för att ansluta till vårt team som arbetar inom kritisk infrastruktur. Som en av våra reservkraftstekniker kommer du att spela en nyckelroll i att säkerställa driften och underhållet av reservkraften och relaterad utrustning som är avgörande för att bibehålla kontinuiteten och tillförlitligheten inom våra kunders verksamhet.

Vad ingår i rollen;

Arbetsuppgifterna omfattar främst utförande av service av och arbeten med el- och kraftförsörjningssystem. Du har ansvar för att planera utförandet av ditt arbete i form av inköp av material, dokumentera, föra protokoll och rapportering av avvikelser. Du ska känna till och följa gällande standarder och regler, hålla dig uppdaterad med utveckling av produkter, metoder och teknik. Jour och ev resor ingår i tjänsten.

•        Planera och genomföra regelbundna inspektioner, underhåll och reparationer av reservkraftsutrustning för att säkerställa optimal prestanda och tillförlitlighet.

•        Ha en kontinuerlig dialog med kunden och föreslå förbättringsåtgärder när möjlighet finns.

•        Leverera dokumentation efter underhållsaktiviteter, projektarbeten och vid

Vad är viktigast?

Vi tror att du är en person som arbetat med el och kraftförsörjning och motorer under en längre period och som kanske söker en ny utmaning. Du är en lagspelare med en positiv och nyfiken inställning till kunder och deras utmaningar. Du har antagligen en teknisk utbildning i grunden och har erfarenhet av liknande arbete inom reservkraft i en miljö med kritisk infrastruktur såsom sjukhus, datacenter, eller annan relevant erfarenhet inom el eller som mekaniker. Du har ett affärsmässigt tänk i det du gör och har god struktur. Vi tror också att du har stark problemlösningsförmåga och förmåga att fatta snabba beslut även under stress. Du behöver också ha en vilja och möjlighet att ibland behöva arbeta under flexibla arbetstider och vara i tjänst vid akuta situationer eller driftsstörningar.

•        10 års relevant arbetslivserfarenhet, El, Motor,Styr/reglerteknik, tunga fordon, industrielektriker, marintekniker/ingenjör, motormekaniker.

•        Förmåga att planera och även leda service och installationsarbeten.

•        Utmärkt kommunikationsförmåga och vana att samarbeta effektivt med olika intressenter.

•        ECY – certifikat är ett krav

•        Goda kunskaper i svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt är ett krav

•        B-körkort är ett krav

Vi kommer också att utföra en säkerhetsprövning enligt SUA som en del i rekryteringsprocessen.

Vårt erbjudande;

Vi är i en just nu i en expansiv fas där du har möjlighet att utvecklas och påverka framtiden för både dig och vårt företags fortsatta resa! Vi erbjuder dig att bli del i ett team av erfarna kollegor och ett engagerat ledarskap där samarbete och utveckling är ledstjärnor! Våra kunder är allt från stora, internationella, företag till myndigheter och instanser som är av stor samhällelig betydelse vilket innebär en chans för dig som anställd att vara med i intressanta projekt i unika miljöer. Vi är också stolta att ha fått utmärkelsen Great Place to Work och för oss är yrkesstolthet och teamwork a och o för att kunna leverera förstklassig service till våra kunder. Om du är en driven individ och vill vara en del av ett team som säkerställer driftskritiska system, uppmanar vi dig att skicka in din ansökan redan idag!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontaktperson

Nina Dahl

nina.dahl@nablegrowth.com

073-3502472

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %