Uppdragsansvarig VVS-Konsult

Stockholm
Ansök senast: 2024-06-30

Vi växer och söker nu en Uppdragsansvarig VVS- Konsult till Stockholm!

Vi är i en stark tillväxtfas och söker nu en Uppdragsansvarig VVS- konsult till Stockholm. Vi söker nu en Uppdragsansvarig konsult till vårt Stockholmskontor. Qreo är ett expansivt bolag vars verksamhet primärt består av projektering, utredningar, projektledning och kalkyler inom VVS. Fokus är flexibilitet och engagemang för att kunna leverera största möjliga kundnytta i våra projekt. Sedan starten 2013 har Qreos verksamhet vuxit stadigt med basen i Ängelholm, så finns vi numera även i Malmö och Stockholm.

Tillsammans kan vi göra skillnad

I rollen som uppdragsansvarig arbetar du nära våra kunder som rådgivare och sakkunnig inom VVS-frågor. Uppgiften för dig är att ta fram kvalitativa lösningar som motsvarar kundens förväntningar. Du har lätt att förstå och anpassa dig till våra kunders behov. Våra kunder består av såväl installationsentreprenörer som fastighetsägare. Du har en förmåga att jobba i olika skeden av projekt och hantera såväl nybyggnation- som ROT-projekt. Du är affärsdriven och ha en god förståelse för projektekonomi och hur du bidrar till ökad lönsamhet för både Qreo och våra kunder.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

·      Utveckla affärs- och kundrelationer och identifiera nya uppdrag

·      Hålla kund- och leverantörsmöten

·      Leda såväl större som mindre projekt och ibland även förstudier och utredningar

·      Ekonomisk uppföljning och fakturering i projekten

·      Granska och följa upp projekteringsarbetet löpande

Vem söker vi?

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet inom VVS-projektering och har arbetat med både rör och ventilation. Du jobbar idag som uppdragsledare/uppdragsansvarig eller möjligen handläggare. Du är en engagerad person, med ett naturligt kund- och resultatfokus. Du har ett brett kontaktnät och är bra på att både skapa förtroende och planera. Du har ett helhetsperspektiv i projekten men har inga problem att växla till detaljer när det krävs och en vilja att utveckla affären med våra kunder. Det är viktigt att du kan prioritera och arbeta med tuffa deadlines men också be om (och självklart få) hjälp vid behov. Du är nyfiken och har en vilja att utvecklas och lära dig mer om både kunders utmaningar och ny teknik.  

Du har/ kan även:

·  Brett tekniskt kunnande och god branschkunskap

·  God kännedom och kunskap om bygg- och entreprenadprocessen

·  Vana att använda konstruktions- och beräkningsprogram i ditt dagliga arbete

·  Erfarenhet av Autocad och Magicad samt Revit

·  B-körkort är ett krav

·  Goda kunskaper i officepaketet

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en bred och varierande tjänst som uppdragsansvarig inom ett solitt och framgångsrikt företag med goda möjligheter till personlig utveckling. Hos oss hjälps vi åt att hantera vardagens utmaningar, har korta beslutsvägar och en stark teamkänsla med ett gemensamt mål att lyckas tillsammans. Vi värdesätter yrkesskicklighet och vill vara med och bidra till att kunna leverera de bästa lösningar till våra kunder. Därför ser vi kompetensutveckling av våra medarbetare som en strategiskt viktig del i vår utveckling och särskilt uppmuntrar vi till kunskapsdelning mellan kollegor. Det är ett spännande jobb med mycket variation, där du som medarbetare får växa och utvecklas tillsammans med oss

Så vänta inte utan ansök redan idag!

Kontaktperson

Nina Dahl

nina.dahl@nablegrowth.com

073-3502472

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %