HR - Manager - Avida Finans TILLSATT

Stockholm

Vill du vara med och leda och utveckla vår HR-funktion i vår strävan bli marknadsledande i vår bransch?

Vi söker dig som vill vara en viktig del i vår fortsatta tillväxt och bidra till att utveckla både den operativa och strategiska HR-funktionen hos oss! I din roll som HR-Manager kommer du ha stor betydelse i att påverka och utveckla vår verksamhet och skapa förutsättningar för vår fortsatta expansion.

Vad ingår i rollen?

 Vill du vara med i vår fortsatta utvecklingsresa och som vill hjälpa oss att utveckla vår HR-funktion och bidra till vår fortsatta tillväxt? Du kommer ha en central roll i HR-arbetet och blir en viktig partner för våra ledare i att driva utveckling och förvaltning av den kultur och de värderingar som vi står för. Du kommer att stötta våra chefer i deras HR-processer och med dig har du ett team som idag består av en HR Generalist och en Office Manager.

 Som HR-Manager inventerar, analyserar, utvecklar, implementerar och utvärderar du det som ligger inom HR-området i nära samarbete med andra funktioner. Vi verkar i en bransch som är regelstyrd där det är viktigt att våra övergripande policys, ramverk och verktyg som stöd i vår verksamhet och för våra medarbetare i deras dagliga arbete och där har HR-funktionen en viktig roll.

 Arbetet kommer vara både taktiskt och strategiskt och vi söker dig som lätt rör dig mellan dessa världar och sporras av att både tänka framtidssmart och kavla upp ärmarna för att skapa vägarna som leder oss dit. Du rapporterar till vår Head of People & Communication som du också kommer att arbeta i nära samarbete med.

 Exempel på arbetsuppgifter:

 • driva och utveckla HR-processer inom exempelvis systematiskt arbetsmiljöarbete, kompetensförsörjning, rekrytering, ledarskap, facklig samverkan och organisationsfrågor
 • leda och stötta i fackliga förhandlingar och rehab processer
 • sätta mål för koncernens kompetens- och personalutveckling
 • coacha och samverka i förändringsledning till chefer för de olika funktionerna
 • ansvara för att fortsätta att utveckla vårt Employer Branding arbete
 • rekrytering och talent management både internt och genom samarbeten med externa parter inklusive stöd i onboardingprocessen

 

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du är en ambitiös, nyfiken, engagerad och resultatorienterad person som är naturligt stark i att kommunicera och skapa förtroende. Vi tror att du har ett intresse av hur strategisk HR-arbete kan bidra till tillväxt och affärsnytta. Du behöver vara lösnings- och samarbetsorienterad, samt ha en naturlig ”can do- attityd”. Du trivs med att leda förändring och bidra till lagarbetet och bidra till inkludering och mångfaldsarbete. Du är flexibel och trivs med att arbeta i ett högt tempo i en dynamisk och framåtriktad miljö.

Din bakgrund och kompetens

 Vi söker dig som har:

 • akademisk utbildning inom HR-området eller motsvarande och/eller en gedigen erfarenhet av att leda och driva HR-arbetet både strategiskt och operativt.
 • tidigare erfarenhet av liknande bred roll som HR- Manager eller HRBP och gärna med ledarerfarenhet
 • erfarenhet av arbetsrättsligt och fackligt arbete samt med kollektivavtal och rehab processer
 • erfarenhet av att ha arbetat med Employer Branding och Talent Acquisition
 • goda kunskaper i svenska och engelska både tal och skrift.
 • hög affärsförståelse och helhetssyn och fokus på hur HR-funktionen kan bidra i att skapa mervärde för både organisation som helhet och den enskilda medarbetaren.

 

Om Avida

Avida är en snabbt växande aktör på finansmarknaden. Som ett bevis på att vi lyckas förena tillväxt och lönsamhet har vi fått motta utmärkelsen DI Gasell tre år i rad och fyra gånger totalt, vilket gör oss till Mästergasell. Vårt mål är att bli branschledande och dit når vi genom att ha de nöjdaste kunderna och de stoltaste medarbetarna. Nöjda kunder som vi får genom innovativt tänkande, tekniskt kunnande i framkant, samt stolta, engagerade, kompetenta och erfarna medarbetare. Vi är på stark frammarsch och just nu söker vi efter fler kollegor. På Avida tror vi på ett stöttande ledarskap och på att ge alla rätt förutsättningar att lyckas och utvecklas. Vi tror på transparens och öppenhet och vi erbjuder en stark laganda där vi hjälper varandra och lyckas tillsammans

Kontaktperson

Nina Dahl

nina.dahl@nablegrowth.com

073-3502472

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %