Teknisk Säljare Eftermarknad - TILLSATT

Stockholm

Vi söker nu en engagerad och affärsdriven Teknisk Säljare inom eftermarknad.

Getinge är en global leverantör av innovativa lösningar för operationssalar, intensivvårdsenheter, sterilcentraler samt företag och institutioner inom Life Science-området. Vi har över 10 000 medarbetare och bedriver verksamhet i fler än 40 länder.

Vår ambition är att driva hållbar tillväxt för både vårt företags långsiktiga framtid såväl som samhällets. Vi förnyar oss ständigt och framför allt inom områden där vi verkligen kan göra skillnad. Vi är stolta, passionerade och prestationsdrivna i det vi gör i vår yrkesvardag! Vi strävar också efter att bli det första CO2-utsläppsneutrala medicinteknikföretaget i världen.

Om vår Serviceorganisation 

Vår Serviceavdelning förser den svenska marknaden med installation, akut- och förebyggande service, validering, reservdelar, utbildning och teknisk support. Tack vare att våra servicetekniker finns i hela landet och är produktspecifikt utbildade, kan vi erbjuda våra kunder snabb och kvalitativ service.

Rollen som Servicesäljare inom eftermarknad innebär att bygga långsiktiga och lönsamma affärsrelationer i nära samarbete med serviceorganisationen. I denna roll kommer du att ha fullt kundansvar för kunder runtom i Sverige inom försäljning av våra servicetjänster. Detta gäller såväl befintliga kunder, som nyförsäljning gentemot Getinges kunder som idag saknar servicetjänster.

Om rollen som Teknisk Säljare Eftermarknad

Som Teknisk Säljare Eftermarknad kommer du ansvara för att leda och utveckla försäljningen för hela serviceorganisationen inom samtliga produktområden i alla våra regioner. Utöver ditt huvudfokus inom försäljning, kommer du även att vara med och bidra till att säkerställa att vi levererar bästa service till kunderna utifrån Getinges rutiner, kvalitetssystem samt policys och företagets värderingar. Du har ett starkt kundfokus och är van att både identifiera nya affärsmöjligheter och utveckla affären på befintliga kunder. Du samarbetar nära med respektive regions Serviceledare för att ni tillsammans skall nå uppsatta mål, och att vi kan följa upp och utveckla vårt erbjudande till varje kund tillsammans.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Ständigt utveckla affären tillsammans med kunden, teckna nya serviceavtal, underhålla befintliga serviceavtal, samt ansvara för kontinuerlig försäljning av övriga produkter och tjänster inom Serviceområdet
 • Stötta och bidra till efterlevnad av Quality Management System inkl. dokumentation och presentation av resultat och lyfta när det finns behov för åtgärder
 • Definiera, mäta, rapportera och följa upp försäljnings-KPI:er för service- verksamheten, inklusive lönsamhetsanalyser
 • Ansvara för och att utveckla vår Customer Satisfaction genom kontinuerlig uppföljning och ansvara för relationsskapande åtgärder gentemot kunderna

Du blir del av en internationell organisation där du har chansen att vara med och bidra med ditt driv och kompetens att utveckla affären och kundrelationen. Vi har ett bra förmånspaket och du blir en del av ett expansivt internationellt företag som sätter stort värde på kompetens och värnar yrkesstoltheten att leverera högkvalitativa tjänster och produkter till våra kunder. Tjänsten innebär en viss del resor och i snitt innebär det ca 50-80 övernattningar.

 Vi söker dig som har:

Utbildning inom något teknikområde från högskola eller YH – utbildning eller att du har förvärvat dina kunskaper via arbetslivserfarenhet från att ha arbetat med försäljning inom exempelvis medicinteknik, automation eller fastighetsteknik eller annat tekniskt område. Minst fem års erfarenhet av B2B försäljning med erfarenhet av att ha arbetat med huvudsaklig inriktning på eftermarknaden eller där det varit en del i uppdraget. Du är en naturlig relationsbyggare och har lätt att skapa förtroende både externt hos kunder men också internt bland kollegor.

 • Vana att arbeta med affärsutveckling och lönsamhetsanalyser samt nyckeltalsuppföljning
 • Erfarenhet av CRM-system och med kvalitetsutveckling av rutiner via ISO eller LEAN eller något annat kvalitetssystem.
 • Naturlig kommunikativ och pedagogisk förmåga
 • Flytande svenska och engelska i såväl tal som skrift
 • B-körkort

Delar du vår passion för människors hälsa och välbefinnande? Brinner du för att skapa innovativa vårdlösningar som förbättrar vardagen för människor över hela världen? Sök då rollen som Teknisk Säljare Eftermarknad!

Kontaktperson

Nina Dahl

nina.dahl@nablegrowth.com

073-3502472

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %