Fastighetschef

Stockholm

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Med över 30 000 lägenheter och samhällsfastigheter på utvalda orter över hela Sverige arbetar vi för att erbjuda bra boenden och trygga miljöer för våra kunder att leva och verka i. Vi tar nu nästa steg i vår utveckling med bland annat fokus på hållbarhet, digitalisering och kundmötet. Nu erbjuder vi dig möjlighet att vara med på en spännande resa och göra skillnad på riktigt hos ett fastighetsbolag som kombinerar affärsmässighet med samhällsengagemang. Våra ledord är ENA – Engagerade, Närvarande, Ansvarstagande. Dessa har vi med oss i vår vardag och de genomsyrar allt vi gör och även våra mål och visioner för såväl våra kunder, medarbetare och verksamheten. För mer information om oss! www.rikshem.se

Vad kan Rikshem erbjuda dig?

Trots att vi bara funnits i branschen i 10 år så är vi redan Sveriges största privata fastighetsbolag. Vill du vara med i vår fortsatta expansion och tycker utveckling och utmaningar samt den pågående digitalisering låter spännande. Sök då denna tjänst som fastighetschef! Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang. Vi erbjuder dig en trygg arbetsgivare med höga ambitioner där vi hoppas du vill växa med oss.

Om rollen

I rollen om Fastighetschef har du ett självständigt affärsansvar för Rikshems hela bostadsfastighetsbestånd i Stockholm Nord och rapporterar direkt till Marknadsområdeschefen. Du har totalansvar för fastighetsbeståndets affärsplan och driftnetto samt att identifiera nya möjligheter inom projektutveckling. På kontoret arbetar idag två förvaltare och två tekniska förvaltare tre uthyrare och två förvaltningsassistenter samt en Skadehanterare. Teknikerorganisationen är outsourcad. Tillsammans förvaltar de 18 bostadsfastigheter på ca 170 000 kvm i Sigtuna, Märsta, Upplands Väsby samt i Solna.

I Stockholm Nord planeras också en del projekt inom den närmaste tiden och tillsammans med ditt team förväntas du bidra till att uppnå de utvecklingsplaner som finns för regionen inklusive uppsatta resultatmål. Vidare arbetar du aktivt med utveckling av fastighetsportföljen utifrån ett tydligt affärsmannaskap och förmåga att ta vara på nya idéer och innovationer som kan bidra till utveckling av både verksamheten och organisationen.

Följande arbetsuppgifter ingår i rollen;

 • Leda och utveckla teamet samt ansvara för den operativa och strategiska förvaltningen av fastighetsbeståndet i regionen
 • Ansvara för verksamhetsplaner och löpande budgetarbete samt uppföljning mot budget
 • Ansvara för årliga och projektspecifika hyresförhandlingar
 • Vara ansiktet utåt i ortens nätverk och gentemot andra intressenter
 • Ha övergripande ansvar för att egenkontroll och myndighetskrav efterföljs
 • Vara ansvarig för leverantörsuppföljningar, viss upphandling, vissa projekt och lokaluthyrningar
 • Ansvara för att leverera kundnöjdhet vilket mäts genom NKI – Nöjd Kund Index

Den vi söker

Vi söker därför dig som är trygg i din ledarroll och har ett gediget intresse för ledarskap och som motiveras av att leda ditt team mot goda arbetsresultat och gott arbetsklimat. Du har en högskoleutbildning inom ekonomi eller energi/fastighet alternativt motsvarande kompetens. Meriterande om du har erfarenhet från bostadsfastigheter. Tjänsten kräver att du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift. B-körkort är också nödvändigt.

Som person är du engagerad, ansvarstagande och lyhörd. Du driver aktivt utvecklings- och förbättringsarbete med fokus på både verksamhet, kundupplevelse och medarbetare. Du kan växla mellan att se det stora perspektivet men också vet att uppmärksamma de små detaljerna när så krävs. Eftersom rollen innebär många kontakter är det avgörande att du är relationsskapande och kommunikativ – att du har servicekänsla och kundfokus men samtidigt är affärsmässig. Vi värdesätter prestigelöshet och samarbetsförmåga.

Vill du vara med på en spännande resa tillsammans med oss? Då rekommenderar vi dig att skicka in ditt CV samt personligt brev så snart som möjligt då urval sker löpande.

Kontaktperson

Nina Dahl

nina.dahl@nablegrowth.com

073-3502472

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %