Distriktsäljare - TILLSATT

Stockholm

Som distriktsansvarig säljare hos Nokian Tyres arbetar du med en kundportfölj som sträcker sig mellan Stockholm och Småland. Rollen går ut på att öka försäljningen inom däckfackhandeln på både befintliga och nya kunder inom distriktet.

I rollen som Säljare har du ansvar för att driva och utveckla affären inom ditt distrikt. Din uppgift är att leda försäljningsarbetet genom att bygga starka kundrelationer och utöka vårt nätverk och samarbetet med både befintliga kunder och nya kunder inom däckfackhandeln. Du ansvarar för alla kundkontakter på fältet men till din hjälp har du innesäljare och produktchefer för det långsiktiga samarbetet.

  Exempel på arbetsuppgifter är:

 - Skapa och upprätthålla kontakter på utvalda kunder

 - Identifiera och kontakta beslutsfattare

 - Delta på mässor, konferenser, utställningar och andra sammankomster kopplade till viktiga kunders verksamhet

 - Hålla presentationer och utbildningar direkt hos kund

 - Du är ansvarig för skyltning och profilering hos återförsäljare

 - Övervaka kontrakt, prissättningar och omförhandlingar av dessa

 - Planera försäljningsarbetet strategiskt och långsiktigt

 - Identifiera nya affärsmöjligheter hos befintliga och potentiella kunder

Vem söker vi?

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av försäljning där du framgångsrikt utvecklat kundkonton. Du har även goda kunskaper och är van att arbeta i MS Office och CRM/säljstödsystem och både strukturerad och professionell i din kommunikation med kunderna såväl digitalt som i dina fysiska kundmöten.

Som person har du ett genuint intresse av försäljning och trivs i rollen som säljare ute på fältet. Du är en mycket självgående person med starkt driv, men med stor ödmjukhet och med en genuin nyfikenhet för kundens behov. Du motiveras av att bygga långsiktiga relationer med både kunder och kollegor utifrån en stark integritet och affärsmässighet. Du är en duktig förhandlare med förmåga att optimera affärer på kort och lång sikt. Vi söker dig som är både analytisk i ditt förhållningssätt och samtidigt lyhörd i ditt möte med kunderna. Då arbetsbelastningen tidvis är hög krävs att du kan arbeta systematiskt och strukturerat samt är van att driva ditt eget arbete. 

Vad erbjuder vi?

Vi är verksamma i över 60 länder runt om i världen och anställer människor med olika bakgrund och kompetens. Våra medarbetare drivs av ett stort engagemang och hög kompetens och en vilja att bidra till både ökad körglädje och säkerhet via våra produkter och tjänster. Tack vara en kombination av vårt flexibla arbetssätt och ett fokus på samarbete säkerställer vi att vi når fantastiska resultat tillsammans.

Vår framgång bygger på medarbetare som har passion för lärande och förnyelse. På Nokian Tyres vill att alla ska få möjlighet att göra skillnad. 

I denna tjänst kommer du vara med i vår fortsatta utveckling i en roll med stor omväxling där du bygger och utvecklar din affär i nära samarbetet med dina kollegor. Vår framgång bygger på människor som har passion för lärande och förnyelse. På Nokian Tyres vill att alla ska få möjlighet att göra skillnad. 

Kontaktperson

Nina Dahl

nina.dahl@nablegrowth.com

073-3502472

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %