Business Controller - TILLSATT

Göteborg

Motiveras du av en affärsnära roll i en miljö präglad av samarbete och lösningsfokus där du uppmuntras att ta egna beslut och att våga pröva nya angreppssätt? Sök då rollen som Business Controller på Pacudo!

Vilka är vi?

Pacudo är en kundnära och rikstäckande leverantör av förpackningslösningar till bland andra tillverkningsindustrin, transportsektorn och e-handelsföretag. Vi erbjuder ett komplett sortiment av well- och träemballage, inslagningsprodukter och förpackningsmaskiner. Med spetskompetens och ett stort personligt engagemang hjälper vi därmed våra kunder att förbättra sin verksamhet och bli lönsammare. Tillsammans med våra systerbolag har vi marknadens bästa erbjudande när det kommer till helhetslösningar inom förpackningar och förbrukningsmaterial.

Om jobbet

Pacudo söker nu en driven Business Controller som vill vara med och utveckla och stödja affärsverksamheten inom bolaget. Som Business Controller hos oss kommer du arbeta nära affären och du ser det som en självklarhet att vara med och driva verksamheten framåt. Rollen arbetar både brett med de finansiella processerna, samtidigt som man arbetar på djupet med analys av verksamhetens olika delar.

Vi är tillsammans med våra systerbolag ute på en spännande förändringsresa där vi bygger Sveriges ledande emballage- och förpackningsgrossist. Tempot är högt, och vi arbetar prestigelöst för att uppnå våra mål och skapa lönsamhet.

Rollen ingår i ekonomifunktionen och rapporterar till Pacudos Ekonomichef.

Exempel på arbetsuppgifter:

·      Intäkts- och lönsamhetsanalys i affärsflöden

·      Bidra med analyser och säkerställa kvalitet i månadsbokslut

·      Löpande stödja verksamheten med analyser och ekonomiska insikter

·      Arbeta med årliga budgetprocesser och prognoser

Hur skapar vi succé?

För att lyckas i rollen måste du ha ett strukturerat arbetssätt och vara duktig på att hantera stora mängder information. Det förväntas att du har förmågan att självständigt göra analyser, identifiera förbättringspotential och ge förslag på åtgärder. Vi söker dig som har:

·      Minst högskoleutbildning inom ekonomi

·      Minst några års erfarenhet av att ha arbetat med Business Controlling

·      God datavana och kunskap i Officepaketet och mycket goda kunskaper i Excel är ett krav

·      Att ha arbetat i SAP och/eller Business Warehouse är meriterande

·      Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal såväl som i skrift

·      Erfarenhet från grossistverksamhet är meriterande

Vem är du?

Det är viktigt att du har ett proaktivt synsätt och ett starkt driv. I kombination med en förmåga att lyssna och utveckla goda relationer är du samtidigt trygg i dig själv. Vi söker dig med en god pedagogisk förmåga och som är kommunikativ och lösningsorienterad i ditt förhållningssätt. Du har ett starkt resultatfokus i ditt arbete där du tar ägandeskap i frågor och upprätthåller en naturlig ”can-do-mentalitet”. Sist men inte minst är du en lagspelare, prestigelös och med en stark vilja att vara med och bidra till att utveckla våra affärer och vårt affärsmannaskap.

Vad erbjuder vi?

Du kommer till ett företag som ligger i framkant inom förpackningsbranschen, där samarbete och arbetsglädje är i fokus. Vår strävan är att ge våra kunder bästa möjliga service i alla delar av vårt möte med dem. Vår företagskultur präglas av öppenhet och att vi genom att vara snabba och anpassningsbara kan erbjuda kundunika lösningar, där vi genom vårt teamwork skapar mervärde till våra kunder.

Pacudo ingår i OptiGroup som är en ledande europeisk distributionskoncern som erbjuder kundanpassade och hållbara försörjningslösningar till B2B-kunder. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse aktörer främst inom facility management, hotell & restaurang, hälso- & sjukvård, tillverkande industrier och den grafiska sektorn med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen med en nettoomsättning på 1,0 miljard EUR under 2020 och 1 600 anställda, ger support till över 90 000 kunder i 17 europeiska länder. www.optigroup.com 

Kontaktperson

Nina Dahl

nina.dahl@nablegrowth.com

073-3502472