Head of Services- GS1 -TILLSATT

Stockholm

Vill du arbeta i en föränderlig och agil miljö, där du får leda ett team som utvecklar våra digitala tjänster. Våra tjänster skapar effektiva varuflöden för våra kunder och ökar transparens avseende produktinformation till oss konsumenter. Du som gillar att leda förändring och vill bidra till ökad hållbarhet och samhällsnytta sök rollen som Head of Services på GS1 Sweden redan idag!

Vi på GS1 Sweden står just nu inför en spännande resa och satsar stort på flertalet utvecklingsprojekt för våra digitala tjänster. Du blir en del av ett snabbrörligt och dynamiskt företag i en tid av innovation och förändring. Som Head of Services kommer du att vara navet som möjliggör för oss att leverera GS1s lösningar till kunderna på den svenska marknaden. Du och ditt team blir därför en viktig nyckel i vår leverans av hållbarhet och samhällsnytta. Hos oss driver du tjänste- och UX/UI-teamets utvecklingsarbete framåt och förespråkar och möjliggör med din kunskap att kundvärde och användarbarhetsperspektivet genomsyrar ny- och vidareutvecklingen av våra tjänster.

Vi erbjuder dig

Du kanske inte har hört talat om GS1 Sweden förut. Men du har garanterat kommit i kontakt med oss. Det är nämligen vi som numrerar världen och står bakom den vanliga streckkoden som finns på nästan alla världens konsumentprodukter. Vi står också bakom de globala standarder som används för tex digital produktdata kopplad till numren i streckkoderna. Vi ser till att hela världen talar samma språk genom standardisering och digitalisering av produktdata vilket möjliggör effektivare globala varuflöden, bättre kvalitet på produktinformation och transparens för konsumenter.

Du kommer att leda det strategiska och operativa arbetat utifrån globala riktlinjer och lokala förutsättningar för att säkerställa hög kvalitet och ökad kundnöjdhet för GS1 Swedens produkter och tjänster på den svenska marknaden. I arbetet ingår också att stärka företagets varumärke och vidareutveckla de tjänster vi erbjuder gentemot kund.

Ledarskapet på GS1 Sweden är värderingsdrivet, situationsanpassat och engagerat. Våra ledares viktigaste uppgifter är att få den enskilda individen att med engagemang och vilja, prestera det bästa utifrån hens förutsättningar. Och att ta ansvar för verksamhet och resultat med utgångspunkt ur GS1s vision, mål, affärsmodell och kultur. Våra ledord som ledare på GS1 Sweden är: vägvisare, möjliggörare och ansvarsfull.

GS1 Sweden erbjuder ett attraktivt förmånspaket riktat till alla anställda. Vi vill erbjuda våra medarbetare bra och konkurrenskraftiga löner och förmåner som bidrar till att medarbetarna mår bra, har roligt och utvecklas på jobbet och underlättar balans i livet och tid för familjen.

Vi erbjuder även en modern arbetsplats som arena, motor och hubb för samarbete och kunskapsöverföring samt förmånliga försäkrings- och pensionslösningar.

Det här gör du hos oss

Hos oss på GS1 Sweden har du som Head of Services ansvaret för att:

 • Leda, coacha, stötta, planera och skapa förutsättningar för Serviceteamet att nå deras och GS1s gemensamma mål
 • Samordna vår produktvision, -strategi och -mål inom tjänstesidan
 • Säkerställa att styrning och utveckling av våra tjänsteprodukter sker i linje med vår produktportfölj, varumärke och prisstrategi
 • Utveckla och implementera metoder och arbetssätt för att uppnå satta mål

Du ansvarar för teamets budget, inköp, resursallokering samt har personalansvar för sex medarbetare.

Du kommer också att ansvara för ett eget produktområde som du driver och utvecklar parallellt med rollen som chef. Du samarbetar nära med hela Produktavdelningen, Sales, Customer Service och Finance men har också mycket externa kontakter med kunder, användargrupper samt leverantörer och partners. Du representerar GS1 Sweden vid konferenser och i nätverk för erfarenhetsutbyte på global och europeisk nivå i mötet mellan GS1 Global Office och andra GS1-organisationer.

Ditt team och arbetsplats

Som Head of Services kommer du att leda ett team av sex personer, vilket består av Product Manager, Product Owners, UX/UI-designers och Technical Content Manager och du rapporterar till vår Chief Product Officer, CPO.

Inom Produktavdelningen finns ytterligare två team, ett som ansvarar för våra Standards som bland annat förenklar för företag på den svenska marknaden att skapa affärsnytta med hjälp av GS1s globala standarder. I avdelningen ingår även team Quality Assurance som hjälper kunderna att säkerställa hög kvalitet på artikelinformation och produktbilder.

Vi håller till på vårt moderna kontor mitt i centrala Stockholm och vår state-of-the-art fotostudio i Hammarby Sjöstad där vi även utför vår fysiska kvalitetssäkring.

Vi ser våra kontor som en arena för samarbete, kunskapsöverföring och nätverk och vill att alla på GS1 Sweden ska vilja återkomma hit ofta men erbjuder även flexibiliteten att till viss del arbeta på distans.

Mer om dig

Du har erfarenhet av liknande roller där du arbetat som chef och Product Manager inom digital produkt- och tjänsteutveckling. Du är van att arbeta kundorienterat med att leda autonoma produktteam i en agil utvecklingsmiljö och har erfarenhet från att leda personal och förändring. Du har minst 3 års erfarenhet av att ha arbetat med att ta fram, utveckla och formulera produkt- och tjänstestrategier. Du har beprövad erfarenhet av att ha arbetat med förändringsledning och tidigare erfarenhet av att ha arbetat med projektstyrning, med fördel utifrån Prince2 eller motsvarande.

Du trivs med att arbeta med andra mot gemensamma mål. Du genererar lösningar och når resultat, och anpassar dig snabbt till nya förutsättningar. Du har en naturlig förmåga att leda utveckling och har en god kommunikativ förmåga och ett pedagogiskt sätt att förklara. Du är analytisk och trivs i en komplex miljö och har lätt för att röra dig emellan helhetsperspektiv ner till detaljerna. Du är en duktig relationsbyggare och kan påverka och skapa förtroende och är van att samarbeta med många olika intressenter på flera olika nivåer.

Det viktigaste för oss är att du vill vara med och leda vårt tjänsteteam att skapa kundvärde för våra användare. Vår produktportfölj är bred vilket ger stora chanser till att vara högst delaktig i att påverka och utveckla vårt arbete med sikte mot vår vision.

Om GS1

Vår vision är ”We believe in the power of standards to transform the way we work and live”. Våra tjänster hjälper våra användare att följa GS1-standarder. För våra kunder möjliggör vi bland annat effektivitet i värdekedjor och minskad administration. För samhället i stort möjliggör vi trygghet och säkerhet för konsumenter och patienter, spårbarhet och hållbarhet.

GS1 är en global och branschneutral organisation. GS1-standarder är världens mest använda standardsystem som har transformerat global handel sedan 70-talet genom effektivt, säkert och korrekt datautbyte. Vi är en av 115 lokala medlemsorganisationer som drivs utan vinstintresse tillsammans med användare. Vi har idag nära 14 000 kunder inom flertalet viktiga framtidsbranscher.

Nyttan av en streckkod - https://youtu.be/WRThnKZkfaQ

Kontaktperson

Nina Dahl

nina.dahl@nablegrowth.com

073-3502472

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %