Junior Processutvecklare Logistik Pacudo _ TILLSATT

Jönköping

Har du erfarenhet av logistik? Trivs du med att vara spindeln i nätet? Vill du vara med och leverera bästa servicen till våra kunder genom att optimera våra lager och lagerprocesser? Då är det kanske dig vi söker!

Vilka är vi?

Vi är en kundnära, komplett och rikstäckande leverantör av förpackningslösningar och förbrukningsmaterial. Våra kunder finns bland annat inom tillverkningsindustri, transport och handel. Med spetskompetens och stort personligt engagemang hjälper vi våra kunder att förbättra sin verksamhet och bli lönsammare.

Om jobbet

Vi ser möjligheter, har kul på jobbet och arbetar mot samma mål. Hos oss är du som medarbetare den viktigaste länken för att säkerställa daglig drift i logistiksystem och optimering av våra lagerytor på bästa sätt.

I rollen som Junior Processutvecklare Logistik rapporterar du till vår Warehouse Manager och din arbetsplats är vårt centrallager i Jönköping. Du är även Superuser och kan supportera andra medarbetare i frågor kring våra logistiksystem och du arbetar aktivt med att utveckla och optimera vår lagerhantering.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Ansvara planering och optimering av lager- och hanteringsytor
  • Ansvara för utveckling och förbättringar i hanteringsteknik
  • Ansvara för utveckling och kravställning i systemstöd för Logistik och Transporter
  • Ansvara för att optimeringsmetoder av lagerplats strukturer
  • Ansvara för uppdatering i systemstöd avseende styrparametrar för de fysiska logistikprocesserna
  • Ansvara för och följa upp nyttjandegrad och styrning av externa lager
  • Följa upp verksamhetens beläggning av lagerytor och kravställa förändringsbehov
  • Bygga upp en systemstödskompetens, spetskompetens i syfte att bistå logistikverksamhetens behov av systemstödsanvändning samt för rapportering och uppföljning s.k. Superuser
  • Ansvara för rapporterings och uppföljningskrav gentemot externa aktörer, såsom transportpartners
  • Samordna parametersättning med funktionen för master data

Hur skapar vi succé?

Vi söker dig som har minst 3-årig gymnasiekompetens och gärna en YH utbildning inom logistik eller supply chain. God datavana är ett krav och vana att arbeta med SAP. Vi tror att du har tidigare erfarenhet från brett arbete inom logistik och att ha arbetat i en supportfunktion är också meriterande.

Vem är du?

Rollen passar dig som gillar ett högt tempo, är strukturerad och enkelt kan gå från att fokusera på detaljer till helhetsfokus. Du har en god administrativ och kommunikativ förmåga, är lyhörd och serviceinriktad. Vi ser gärna att du är en analytisk, noggrann och lösningsfokuserad teamplayer som är van vid att hantera snabba förändringar. Du gillar att arbeta med förändrings- och förbättringsarbeten.

Vad erbjuder vi?

Du kommer till ett företag som ligger i framkant inom förpackningsbranschen, där samarbete och arbetsglädje är i fokus. Detta för att vi tillsammans vill ge våra kunder bästa möjliga service i alla delar av vårt möte med dem. Vår företagskultur präglas av öppenhet och att vi genom att vara snabba och anpassningsbara kan erbjuda kundunika lösningar, där vi genom vårt teamwork skapar mervärde till våra kunder.

Pacudo ingår i OptiGroup som är en ledande europeisk distributionskoncern som erbjuder kundanpassade och hållbara försörjningslösningar till B2B-kunder. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse aktörer främst inom facility management, hotell & restaurang, hälso- & sjukvård, tillverkande industrier och den grafiska sektorn med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen med en nettoomsättning på 1,0 miljard EUR under 2019 och 1 600 anställda, ger support till över 90 000 kunder i 17 europeiska länder. www.optigroup.com

Denna tjänst är en är en tillsvidareanställning.

Kontaktperson

Nina Dahl

nina.dahl@nablegrowth.com

073-3502472