Sales Manager - DigitalTolk TILLSATT

Stockholm

Nu söker vi en Sales Manager som skall vara med och leda oss i vår fortsatta resa i att vara drivande i utvecklingen av vår bransch till nästa nivå. Från vår start 2015 har vi haft en kraftig tillväxt i framför allt Sverige och nu ökar vi takten. För att kunna ta nästa steg söker vi dig som vill vara med att nå nya framgångar i vår försäljning i och utanför Sverige!

Vi på DigitalTolk är glada och stolta att kunna få vara med och göra skillnad i människors liv genom våra tjänster. DigitalTolk är företaget som vänt upp och ner på tolkvärlden på många sätt. Helt enkelt för att vi gillar att erbjuda kvalitet, smarta IT-lösningar både för våra tolkar, tolkanvändare och kunder. Vi är det enda företaget som har helautomatiserat matchningsprocessen för bästa matchning med ett inbyggt feedbacksystem för tolkar och kunder. Vi är övertygade om att lojalitet, kvalitet och leveranssäkerhet hänger ihop. Så om du vill anta denna utmaning att leda och utveckla vårt försäljningsteam så kanske detta är ditt drömjobb!

Vad ingår i rollen;

I rollen som vår nya Sales Manager kommer du få vara med och ta vår försäljning till nästa nivå och ha helhetsansvar för säljteamets uppbyggnad, utveckling och förvaltning. Det innefattar allt från att införa vassa systemstöd till att utveckla processer och verktyg. Du kommer även utveckla och implementera vårt nya bonussystem, skapa proaktiva säljmetoder samt leda arbetet med att bredda affären för nya och befintliga kunder. Du ingår i ledningsgruppen där du tillsammans med övriga funktioner löpande är med och utvecklar både de tjänster vi erbjuder samt hur vi använder ny teknik för att nå ut till fler potentiella kunder. Du kommer också ha eget kundansvar och egen säljbudget under uppbyggnadsfasen av försäljningsavdelningen. Du rapporterar till COO och har i dagsläget två medarbetare i ditt team. Exempel på arbetsuppgifter:

 • Ständigt utveckla affären inklusive att se över kundsegmentering, identifiera nya marknader samt fortsätta utveckla vårt tjänsteutbud
 • Leda säljteamet inklusive rekrytering inklusive onboarding, coaching, uppföljning, utbildning,
 • Ta fram och presentera prognoser
 • Definiera, mäta och rapportera försäljnings-KPI:er till gruppen och ledningen
 • Customer success (kundvård/merförsäljning), affärsutveckling, finna alternativa affärsmodeller i rollen

Vad är viktigast?

Vi söker dig som vill vara med och utveckla både våra processer och medarbetare inom försäljning. Du har dokumenterad framgång från tjänsteförsäljning och flera års erfarenhet av att leda och utveckla ett säljteam. Du trivs i en dynamisk miljö med hög aktivitetsnivå där du har många kontaktytor såväl externt som internt. Vi tror att denna roll kommer att vara hälften på plats i vårt kontor i Stockholm och andra hälften hos kunder och samarbetspartners. Vi tror att du har erfarenhet ifrån försäljning av SaaS-tjänster eller annan typ av konsultativ försäljning och att du har varit med och byggt upp team inom försäljning tidigare, gärna i en Scale Up-miljö. Erfarenhet från offentlig upphandling är meriterande. Du behöver vara duktig på att skapa relationer, inge förtroende och ha god förhandlingsvana. Du behöver vara lösningsorienterad och lyhörd men också strategisk och operativ och ha ett starkt resultatfokus.

Hur vi skapar succé!

DigitalTolk är ett ungt företag där innovation ligger i själva kärnan av det vi gör varje dag. Vi som arbetar på DigitalTolk trivs av att vara en del i en dynamisk miljö där alla är målfokuserade och engagerade i att leverera den bästa kvaliteten på tjänsterna inom vårt område! Vi är företaget som arbetar för inkludering, både i form av språktjänsterna till tolkanvändare, och i förhållande till våra medarbetare, kunder och partners.

Vi drivs av att kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga service genom att erbjuda både kvalitet, tillgänglighet och service via ett brett tjänsteutbud inom tolkning. Detta gör vi genom att använda modern teknik och innovativa angreppssätt i en annars relativt traditionell bransch med syfte att ta fram lösningar som fungerar bättre för alla. Vi ämnar leda utvecklingen av artificiell språkintelligens och tänker fortsätta skapa möjligheter för människor att mötas, få rätt hjälp och stöd.

Vårt erbjudande;

Vi erbjuder dig att vara med i en expansiv fas i vår resa som också kommer innebära mycket utveckling. Du kommer även att få vara med i eventuella framtida förvärv. Vi växer i både Sverige och Norden och vi ser att denna roll kommer ha en viktig del i detta. Du kommer bli en del av ett engagerat team med utgångspunkt i Stockholm. Vi som jobbar på DigitalTolk är också glada och stolta att kunna få vara med och göra skillnad i våra kunders vardag genom de tjänster vi erbjuder.

Som företag har vi redan tagit emot flertalet utmärkelser och priser för vårt sätt att ta oss an en samhällsutmaning. Utnämnda som en av Sveriges fem mest innovativa Startups, Business Challenge, pris som ett av ”Sveriges bästa företag” samt vinnare av Post- och Telestyrelsens innovationstävling ”Bäst i branschen”. Vill du vara med i nästa steg i vår spännande resa så tveka inte att söka redan idag!

Kontaktperson

Nina Dahl

nina.dahl@nablegrowth.com

073-3502472

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %