Product Owner- GS1-TILLSATT

Stockholm

Var med och bidra till att transformera morgondagens handel med hjälp av våra standarder och tjänster!

Att omvärlden förändras i högt tempo är ingen nyhet, det vet vi alla. Kraven på snabbhet, korrekthet, hållbarhet och spårbarhet ökar. GS1:s globala vision är ”We believe in the power of standards to transform the way we work and live” och vi på GS1 Sweden är stolta över att ha en nyckelroll i att utveckla affären hos våra kunder genom våra digitala lösningar.

GS1 Sweden ingår in en världsomspännande organisation som utvecklar standarder för varu- och informationsflöden som effektiviserar företags affärsprocesser och förenklar handel globalt och lokalt. I över 35 år har vår drivkraft varit att förändra och förbättra företag- och branschers möjlighet att utveckla sina affärer och verksamheter. GS1 Sweden verkar för att utveckla och sprida globala, branschneutrala standarder och lösningar som förbättrar värdekedjan.

Under varumärket Validoo erbjuder vi tjänster som är baserade på GS1 standarder för artikelinformation och bilder. Ingen produkt är bättre än sin digitala story så genom Validoos tjänster hjälper vi våra kunder att få den berättad.

Vår verksamhet drivs av kunniga och motiverade medarbetare som med ett stort engagemang för våra produkter levererar stort mervärde för våra kunder. Läs mer om oss på gs1.se och validoo.se. Nu söker vi en Product Owner till vårt team som jobbar med utveckling av våra Validoo tjänster.

Vad innebär rollen

Du blir en viktig del i utvecklingen av ett bolag som besitter djup kunskap och förståelse för hur företag kan bygga sina processer för att förhålla sig till omvärldens ökade krav. Du kommer tillsammans med teamet att utveckla produktportföljen för att vara den bästa tjänsten på marknaden för att hantera digital produktinformation, datakvalitet samt produktbilder och andra media. 

Tillsammans bygger vi ett digitalt ekosystem för handel både lokalt och globalt. Som Product Owner kommer du att jobba i huvudsak med tjänster under varumärket Validoo. Det dagliga arbetet består bland annat av att förvalta affärskrav och samordna översättning av dessa till user stories, quality criterias och tekniska krav, arbeta med prioriteringar samt kund- och användaranalyser. Du kommer att behöva kombinera långsiktig planering med operativa uppgifter och ett agilt och nyfiket förhållningssätt samt ha en bred intern kontaktyta. Du kommer också att hålla i användarträffar, tekniska diskussioner och acceptanstest. Teamet är tvärfunktionellt och vi strävar ständigt efter att förbättra vår produkt, teknik och våra arbetsprocesser.

 • Samarbeta med Teamlead och Product Manager gällande roadmaps och planering av backlogg och dagligt arbete
 • Vara länken mellan IT- och Operations, UX-designers och product managers och bidra till en bra balans mellan tekniska förbättringar och nya användarvänliga funktioner.
 • Samarbeta med resten av organisationen kring verksamheter, processer och prioriteringar.
 • Definiera, organisera och prioritera krav till utvecklingslag, arbeta nära med andra Product Owners, Product Managers, UX-designers, systemarkitekter, kommunikation, kundservice och andra relevanta intressenter.
 • Kontinuerligt optimera kundupplevelsen och användargränssnitt genom att använda metodik inom Product Discovery för att fånga användarnas behov och utmaningar
 • Ansvara för kvalitet i våra tjänster
 • Stödja och rådgöra mot säljorganisationen och kundservice. Kommunicera internt och externt
 • Presentationer och dragningar för externa representanter.

VI söker dig med erfarenhet av

 • Produktägarskap och kunskap om processerna kring data och digitalisering och med erfarenhet av att utveckla digitala produkter och tjänster helst ifrån B2B
 • Agil produktutveckling och stor nyfikenhet på ny teknik och med stor förmåga att lära sig nytt
 • God förståelse för affärsvärde
 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
 • UX/kunskap/servicedesign är meriterande
 • Erfarenhet inom datanalys med hjälp av PowerBI eller motsvarande verktyg är meriterande

Vem är det vi söker?

Vi söker dig som gillar att röra dig mellan helhet och detaljer. Du trivs med att arbeta i team, men är även självgående och trygg i ditt eget analysarbete. Du är van att arbeta mot uppsatta mål och deadlines och har ett eget driv. Du har god förmåga att kommunicera både idéer och det löpande arbetet både till både tekniska och icke-tekniska team på ett engagerande och förtroendeingivande sätt, särskilt som vi arbetar i en dynamisk miljö där vi alla är beroende av samarbete och att arbeta tillsammans. 

Att ha en ”can do” attityd utan prestige med god analytisk förmåga och ett strukturerarat arbetssätt men med en vana att arbeta projektorienterat är en fördel hos oss.

Är du den vi söker så välkommen in med din ansökan redan idag då urval sker löpande!

Kontaktperson

Nina Dahl

nina.dahl@nablegrowth.com

073-3502472

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %