Skadereglerare - ManyPets - TILLSATT

Stockholm

Erbjudande:

Som en del av vår fortsatta framgångsresa med våra nya katt- och hundförsäkringsprodukter vill vi bygga vårt första interna skaderegleringsteam, baserat i Stockholm. Vi söker skadereglerare som vill stötta våra hund- och kattägare när de behöver oss som mest. Inom vår växande organisation kommer du att spela en avgörande roll för att driva utvecklingen inom djurförsäkringsbranschen genom att vara en del av vår snabbväxande, globala organisation. Om du letar efter en varierad roll med ett verkligt fokus på kundvård (och djurvård) – kan detta vara det perfekta tillfället att bli en del av vårt team!

Ditt fokus:

Som vår nya Skadereglerare; kommer du att hjälpa våra kunder genom skaderegleringsprocessen och säkerställa effektiv reglering av djurskadeärenden. Du tar hand om hela skaderegleringsprocessen, från inkomna ärenden till beslut och arbetar i nära samarbete med teamets ledare. Att vara framgångsrik i denna roll kan innebära en balansgång: du levererar utmärkt service samtidigt som du följer våra försäkringsvillkor och andra regler.

Här är några av de kärnområden du kommer att vara involverad i:

 • Leverera kundservice i världsklass och i enlighet med serviceavtal och KPI:er.
 • Genomföra nödvändiga undersökningar för att säkerställa att alla relevanta dokument och all relevant information har utvärderats innan beslut fattas om ersättning.
 • Samarbeta med kollegor över hela företaget för att dela information om kundernas behov genom att analysera vår data, identifiera och dela kunskap om potentiella trender, möjligheter, problem eller risker.
 • Validera försäkringsskydd, genomföra bedrägerikontroller och se till att skaderegleringsprocessen efterföljs.
 • Identifiera och bidra till utformning och implementering av interna processer och system för att förbättra kundupplevelsen och effektiviteten.

Hur skapar vi succé?

För att lyckas och trivas i rollen har du en stark servicekänsla och är engagerad i att leverera en förstklassig kundservice utifrån varje kunds specifika behov. Mot bakgrund av rollens natur behöver du vara lyhörd och en skicklig kommunikatör både muntligt och skriftligt. Du behöver vara resultatinriktad och trivas med att ta ansvar för hela skaderegleringsprocessen. Det är viktigt att vara lösningsorienterad samtidigt som du har en naturlig "can-do”-mentalitet. Du trivs i vår snabba och innovativa miljö som vår skarpa utvecklingskurva innebär - där du kan påverka oss och våra kunder! Eftersom denna roll innebär stort kundfokus behöver du kunna ta till dig mycket information och fatta dina egna beslut självständigt. Vi söker dig som är både analytisk i ditt förhållningssätt och samtidigt lyhörd – så att du kan hantera kundernas förväntningar ur både ett empatiskt och affärsmässigt perspektiv.

Vad är viktigast?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med kundsupport, gärna inom skadereglering. Vi ser gärna att du har erfarenhet och förståelse eller kunskap kring skaderegleringsprocessen. Har du arbetat som veterinär, legitimerad djursjukskötare eller djurvårdare är det en stor fördel, men inte ett krav. 

Om oss:

ManyPets är en svensk filial till det brittiska företaget Bought By Many Ltd, som startade i London 2012 med en mycket enkel idé. Att göra djurförsäkringen bättre, för alla. Innan vi kom till Sverige ägnade vi mycket tid åt att förstå vad hund- och kattägare letar efter. Vi pratade med tusentals kunder om vad de tycker är viktigt och vad de saknar, vad de känner att de behöver och vad de drömmer om. Baserat på all denna kunskap skapade vi en ny typ av djurförsäkring som är enkel att förstå och lätt att tycka om, med rättvisa villkor och lättillgänglig service. Allt för att göra livet så tryggt och enkelt som möjligt för alla våra kunder, tvåbenta likväl som fyrbenta.

Sommaren 2019 valdes vi till Storbritanniens mest betrodda djurförsäkringsleverantör och samma år tassade vi in i Sverige. Vi har redan fått toppbetyg från både våra kunder och Konsumentverket i Sverige.

Våra fysiska kontor är ljusa och öppna, vi har fantastiska medarbetarförmåner och vi ger praktiskt stöd och bra förutsättningar för att kunna arbeta hemifrån. Vi är ett uppkopplat och sällskapligt företag, och vi tycker om att spendera tid tillsammans både online och i IRL (när vi kan!) 

Vår kultur:

Vårt företag är dynamiskt, respektfullt, roligt och (viktigast av allt) vi brinner för husdjur och deras välbefinnande. Vi vågar tänka stort tack vare våra anställda som tillsammans med sina olika erfarenheter och bakgrunder vill utvecklas och ha roligt på jobbet varje dag.

I Storbritannien är vi baserade i Farringdon (London), Haywards Heath (West Sussex) och Birmingham (Midlands). Vi finns också i Stockholm i Sverige och vi är inställda på att ta USA med storm. I vår verksamhet kommer du att träffa människor som tänker utanför boxen, som vill påverka och förändra och älskar att prova nya saker. Ansök gärna redan idag då ur

Kontaktperson

Nina Dahl

nina.dahl@nablegrowth.com

073-3502472

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %