Ekonomi- och projektassistent- SOLDAGS - TILLSATT

Stockholm

Soldags är ett svenskt företag som hjälper privatpersoner att skaffa sina egna solkraftverk och är ett av Sveriges snabbast växande solenergiföretag. Sedan 2020 ingår Soldags i börsnoterade koncernen SolTech Energy. Vi befinner oss i en expansiv fas på en lika expansiv marknad och söker därför efter dig som vill vara med och utvecklas med oss, jobba med förnyelsebar energi och bidra till miljöarbetet i Sverige. Vi söker dig som har teknikintresse och motiveras av att vara en del av ett sammansvetsat team som tillsammans levererar högeffektiva solenergilösningar till våra kunder.

Var med och påverka

Hos oss får du en chans att vara med på en resa tillsammans med ett hungrigt gäng som har kapacitet att vara tongivande i en snabbt växande förnyelsebar energimarknad. Vår ambition är att genom våra produkter och tjänster kombinera ekonomisk vinning med samhällsnytta. Hos oss får du självklart en utbildning i solenergi men den största läroresan kommer bestå av det erfarenhetsbaserade lärande som arbetet för med sig. Då Soldags är ett entreprenöriellt och snabbväxande bolag är det alltid nära till beslut och beslutsfattare vilket gör att du även själv har möjlighet att bli en central del i utvecklandet av företaget och våra processer.

Om Rollen

I rollen som ekonomi- och projektassistent behöver du arbeta utifrån ett helhetsperspektiv på varje projekt och alltid se till det övergripande ekonomiska resultatet i projekten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att hantera och följa upp, fakturering och löpande bokföring. Du förväntas även att arbeta proaktivt genom att vara ett stöd i vårt interna förbättringsarbete och vår projektekonomi. Ingen dag är den andra lik och dina arbetsuppgifter kan därför också variera mycket i både innehåll och komplexitet.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Löpande arbete med kundfakturor och uppföljning
 • Hantering av ordrar, genomgång av projekt och ÄTA-listor och utlägg, inköp
 • Identifiera flaskhalsar och potentiella förbättringsområden i processer och system och sammanställa och presentera för övriga i organisationen
 • Löpande återkoppling till projektchef och projektledare kring projektekonomi
 • Bistå i diverse administration i projekten
 • Kundkontakter - bland annat svara på frågor kring fakturor, ersättningar och regler

Din profil

Eftersom vi är ett företag i stark tillväxt ser vi gärna att du är en person med högt engagemang och med sinne för struktur och ordning. Du behöver också ha lätt för att prioritera. Vana att arbeta utifrån ett agilt förhållningssätt är också en fördel. Utöver dessa personliga egenskaper krävs det att du har både förståelse och ett stort intresse för ekonomi och dess innebörd och en grundkompetens i bokföring. Du förväntas att arbeta proaktivt genom att strukturera upp och organisera arbetet samt identifiera vad som krävs för att nå mål. Vi ser gärna att du är strukturerad och analytisk, prioriterar god planering och får minst lika mycket energi av att avsluta arbetsuppgifter som att dra starta nya. Du har lätta att lära dig nya system och är nyfiken på hur man kan utveckla processer utifrån såväl detaljer som helheten.

Vi ser gärna att du är/har;

 • Erfarenhet av ekonomiadministration och fakturahantering
 • Erfarenhet av projektadministration och systemhantering är meriterande
 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
 • Erfarenhet från att ha jobbat i projekt sedan tidigare och gärna ifrån bygg- och entreprenadbranschen är meriterande
 • Goda kunskaper i Officeprogrammet

Vad erbjuder vi

Du blir en del av ett engagerat och sammansvetsat team som brinner för att leverera helhetslösningar inom solenergi till privatkunder över hela landet. Du kommer till en organisation som arbetar utifrån tydlighet, tillit och teamkänsla och där vi har högt tempo men samtidigt väldigt roligt på jobbet. Du får vara med och bidra till att skapa ett mer hållbart samhälle och kommer också vara med i en tillväxtresa som både utmanar oss och dig i det vi gör var dag!

Kontaktperson

Nina Dahl

nina.dahl@nablegrowth.com

073-3502472

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %