Projektledare- Annelunds Tak- TILLSATT

Ljung

Är du vår nya Projektledare?

Annelunds Tak är en helhetsleverantör inom låglutande taklösningar som arbetar med både tätskikt, sedum och solcellslösningar och har lång erfarenhet från många olika typer av projekt. Vi levererar idag taklösningar till såväl företagskunder som privatkunder med hela syd och mellan Sverige som verksamhetsfält. Sedan januari i år ingår Annelunds Tak också i börsnoterade Soltech Energy. Vi befinner oss i en mycket expansiv fas på en lika expansiv marknad och söker därför efter en Projektledare som vill vara med och utvecklas med oss, jobba med nya innovativa lösningar inom tak och också vara med och bidra till miljöarbetet i Sverige. Vi ser gärna att du liksom vi brinner för att skapa starka relationer, driva projekt och vill vara en del i vår fortsatta utveckling!

Vi har i företaget en lång samlad yrkeserfarenhet och bred kompetens – Merparten av våra montörer innehar kompetensbevis för tätskiktsmontörer, en utbildning som vi gått genom TIB takentreprenörerna. Du blir en del i ett engagerat team med stor entreprenörsanda och glädje i de vi gör tillsammans!

Vad ingår i rollen?

I rollen som Projektledare hos Annelunds Tak kommer du vara en del av ett team som ansvarar för att leverera taklösningar för våra kunders räkning. Det är projektledaren som bär det yttersta ansvaret för att koordinera alla inblandade parter, allt från montörer och installatörer inköp av material och arbetsledning. I rollen som projektledare ansvarar du för att projektet drivs effektivt enligt satt plan och levereras i tid med goda resultat och hög kundnöjdhet. Exempel på arbetsuppgifter:

 • Detaljprojektera dina takanläggningar
 • Planera och koordinera ditt projekt genom alla faser, från detaljprojektering, montaget och installation till driftsättning och överlämning till kund'
 • Projektbudgetering
 • Logistikhantering - rätt material på rätt plats, i rätt tid
 • Övervakning av byggnation på plats och delta i byggmöten
 • Arbetsmiljöansvar i projektet och upprätta arbetsmiljöplan
 • Kundkontakt och kontinuerlig kommunikation med alla intressenter, framför allt dina kunder

Ditt tillhörande kontor är beläget i Ljung i Herrljunga kommun. Merparten av projekten är i regionen men vi har även kunder runt Malmö och Stockholm vilket gör att det förekommer en del resor i tjänsten. 

Vem söker vi?

För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du har minst två års erfarenhet från arbete som projektledare eller liknande, inom byggsektorn eller har förvärvat motsvarande kunskaper på annat sätt. Vidare ser vi att du innehar ett B-körkort då det förekommer en hel del resor i tjänsten. Du är flytande i både svenska och engelska såväl tal som skrift. Viss datavana erfordras. Erfarenhet inom arbetsmiljö såsom BAS-P och BAS-U är en fördel, likväl som dokumenterad utbildning inom projektledning, men det är inget krav. 

Vi ser att du som söker är en person som är öppen, har lätt för att knyta kontakter och inger ett förtroende. Du kommer att ha flertalet projekt igång samtidigt där alla kommer befinna sig i olika skeden. Du måste därför trivas med att ha många bollar i luften och tycka om varierande arbetsuppgifter. I din roll som projektledare kommer du att vara expert inom ditt område. Därför är det av stor vikt att du kan jobba självständigt och är drivande som person. Då du kommer att arbeta ute hos kund och därmed representerar Annelunds Tak är det viktigt att du trivs med och är van att ha kundkontakter!

Ansökan

Om du tycker detta låter spännande och vill vara med i vår fortsatta tillväxtresa så sök tjänsten!

Kontaktperson

Nina Dahl

nina.dahl@nablegrowth.com

073-3502472

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %