Regiontekniker - DEKRA- TILLSATT

Linköping

Om företaget

DEKRA är den ledande internationell aktören inom tjänsteuppdrag för fordonsbranschen.

Med lång erfarenhet från olika fordonstillverkare och med ett brett produktprogram av branschrelaterade tjänster erbjuder DEKRA unika lösningar för aktörer inom fordonsbranschen. Med huvudkontor i Stuttgart är DEKRA etablerade världen över med mer än 45.000 medarbetare. DEKRA Quality Management AB i Sverige erbjuder sina tjänster till fordonssidan och agerar som en opartisk aktör inom olika områden.

Vill du hjälpa bilverkstäder att arbeta med kvalitetssäkring och utveckling i en konsultativ roll som vår nästa regiontekniker med utgångspunkt i regionen Linköping eller Norrköping?

Ta då chansen och sök redan idag!

Arbetsuppgifter

Att arbeta som regiontekniker innebär ett stort ansvar, man utför kvalificerade och opartiska kvalitetskontroller etc. Du arbetar med DEKRAs kunder som till stor del består av fordonsverkstäder inom service och skadereparation, men även andra större aktörer inom fordonsbranschen.

Du följer upp och bistår med rådgivning i den administrativa processen samt vid genomförda verkstadsarbeten. Du har resultat- och driftsansvar för din region, i detta fall region Östergötland.

En stimulerande och utmanande uppgift som bland annat innebär att ansvara och utveckla marknaden inom din region. Arbetet är förenat med resor och övernattningar.

Din profil

Vi söker en person med gedigen teknisk erfarenhet, från personbilsverkstäder och/eller skadeverkstadssidan som är redo att ta nästa steg i karriären. Vi söker dig som är redo för nya utmaningar och att få utvecklas i en roll som bygger på att skapa förtroende och öka kunskapen i vår bransch. Du kommer utgå ifrån ditt hemmakontor men största delen av din tid kommer du att vara hos våra kunder.

Är ditt mål att ha ett utmanande och stimulerande arbete med ansvar och frihet, är detta en roll för dig. Detta är en tjänst där du kontinuerligt får möjlighet att vidareutveckla dina kunskaper och din kompetens. Du ansvarar för planering och lägger upp ditt arbete självständigt och arbetar målstyrt mot de mål som finns för din region. Du får givetvis en gedigen introduktion hos oss.

Arbetsuppgifterna ställer stora krav på professionalism och ett affärsmässigt sätt. Du har lätt för att samarbeta, har ett positivt synsätt, och uppskattar att skapa nya kontakter.

Som person är du självgående och har ett gott ordningssinne. Arbetsuppgifterna kräver engagemang och tålmodigt arbete, vilket ger resultat i ditt dagliga arbete. Kunder förväntar sig högsta kvalitet av DEKRA, vilket ställer krav på alla medarbetare. Trevliga arbetskamrater och en spännande framtid väntar. Självklart behärskar du svenska i tal och skrift samt förstår engelska. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig

Här får du ett utvecklande arbete på ett modernt och flexibelt företag, med lång erfarenhet inom branschen. Detta är en trygg och stabil arbetsplats med kompetenta och lyhörda ledare samt trevliga och stöttande kollegor. Vi är ett framgångsrikt företag och det är utvecklande att arbeta på DEKRA. Naturligtvis erbjuds kollektivavtal med pensionsavsättning, friskvårdsbidrag samt tjänstebil. Detta är en direktrekrytering och du blir anställd av DEKRA Quality Management.

Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Kontaktperson

Nina Dahl

nina.dahl@nablegrowth.com

073-3502472

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %