Servicetekniker - Getinge - TILLSATT

Göteborg

Tillsammans kan vi göra skillnad!

På Getinge är vi engagerade i att hjälpa våra kunder att rädda liv och säkerställa utmärkt vård. Vi erbjuder innovativa lösningar för operationsrum, intensivvårdsenheter, steriliseringsavdelningar och för Life Science och institutioner. Ett jobb hos Getinge kommer att ge karriärmöjligheter som både inspirerar och utmanar.

Vår ambition är att driva hållbar tillväxt för både vårt företags långsiktiga framtid såväl som samhällets. Vi förnyar oss ständigt och framför allt inom områden där vi verkligen kan göra skillnad. Vi är stolta, passionerade och prestationsdrivna i allt vi gör i vår yrkesvardag! Vi strävar också efter att bli det första CO2-utsläppsneutrala medicinteknikföretaget i världen.

Hos oss kan du göra skillnad varje dag!

Vi söker nu en driven servicetekniker till vårt team region Öst!

Hur skapar vi framgång?

Getinge med tillhörande område Infection Control är världsledande inom områdena sterilisation och desinfektion. Vår serviceavdelning förser den svenska marknaden med service, reservdelar, utbildning, teknisk support samt utför installationer, igångkörningar och validering på plats hos kund. Tack vare att våra servicetekniker finns i hela landet, kan vi erbjuda våra kunder snabb och kvalitativ service.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som servicetekniker kommer du att vara vår främsta representant hos våra kunder inom sjukvård och och Life Science. Du har då ansvar att sköta om deras steril- och desinfektionsutrustning, såsom diskdesinfektorer och autoklaver.

Vi söker dig som vill arbeta med installation, felsökning, reparation och service av tekniskt avancerade produkter i ett yrke som ställer stora krav på självständighet, noggrannhet och eget ansvar. I jobbet ingår även viktiga administrativa uppgifter som kvalitetsuppföljning och dokumentation av utförd service. Då arbetet innebär mycket kundkontakt så är din kommunikationsförmåga och vilja att sätta kunden i fokus av stor betydelse.

Vi ser helst att du har din utgångspunkt i norra Stockholm. Som servicetekniker kan du ibland även behöva täcka upp utanför ditt huvuddistrikt och då kan övernattningar förekomma samt vid utbildningar. Du ingår i ett team om 15 personer och rapporterar till vår Team Leader Stockholm.

Vi ser gärna att du som söker har dokumenterad utbildning inom El/Tele, styr- och reglerteknik alternativt automation. Elkunnighet/elbehörighet och teknisk bakgrund är en fördel i tjänsten.

Som person är du bra på att bemöta människor på rätt sätt och faktabaserat argumentera och motivera i ärenden ute hos kund. Det är även viktigt att du kan planera och prioritera rätt vid stressiga moment då det kan förekomma i arbetsvardagen.

Du har B-körkort samt goda kunskaper i Office och uttrycker dig väl på svenska och engelska i såväl tal som skrift. Har du även erfarenhet från liknande arbete och bransch så är det ett stort plus men inget krav.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett spännande och varierande arbete där du har möjligheten att utvecklas i ett företag som ser medarbetarna som deras största tillgång. Du blir del av en internationell organisation där du har chansen att ta del av både kollegors kunnande och våra interna utbildningar. Vi ser kompetensutveckling av våra medarbetare som en strategiskt viktig del i vår utveckling.

Världen står inför stora utmaningar, varav möjligheten att förse världens befolkning med högkvalitativ och effektiv sjukvård är en. Människor lever längre och enligt WHO är välfärdssjukdomar, såsom hjärt- och kärlsjukdomar, en av de främsta dödsorsakerna i världen. På Getinge är vi djupt engagerade i att varje människa och samhälle ska ha tillgång till bästa möjliga sjukvård. Det handlar om att hjälpa kunderna med deras utmaningar inom sjukvården genom att förse dem med nödvändig kunskap, teknologi och resurser för att nå bästa möjliga kliniska resultat och ytterst för att rädda liv.

Så ta chansen att bli vår nya servicetekniker och få vara en del av ett internationellt företag som ligger i framkant inom vårt område!

 

Kontaktperson

Nina Dahl

nina.dahl@nablegrowth.com

073-3502472

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %