Chief Customer Service Officer- TILLSATT

Stockholm

Nu söker vi för kunds räkning en Chief Customer Service Officer som skall fortsätta utvecklingen av kundservicefunktionen och säkerställa att kunder, partners och leverantörer ges den bästa möjliga servicen och bemötandet. Tycker du om att vara med och se hur ny teknik och engagerade medarbetare kan bidra till en bättre upplevelse för kunder? Då kanske du är rätt person för uppdraget som Chief Customer Service Officer i denna Scale-up när de tar nästa steg i sin utveckling.

Du kommer att vara en del av ett tech-drivet företag som kommit en bit på sin resa och nu skall skala upp ytterligare! Företaget drivs av att vara en föregångare i sin bransch genom att erbjuda smarta IT-lösningar och genom det leverera bästa kvalitet inom sitt gebit.

Vad ingår i rollen;

I rollen som Chief Customer Service Officer kommer du leda och utveckla kundserviceavdelningen i nära samarbete med andra funktioner inom organisationen. Du ansvarar också för att ta tillvara på den feedback och de förbättringsmöjligheter som kundtjänstfunktionen uppmärksammar i sitt dagliga arbete. I rollen ingår också att kravställa identifierade behov av förbättringar i processer och system. Du rapporterar till COO.

 • Säkerställa högsta kundnöjdhet och alltid ha det i fokus
 • Ansvarar för den dagliga verksamheten genom att sätta upp mål, coacha och utveckla teamet.
 • Säkerställa att mål och nyckeltal nås.
 • Arbeta strategiskt med frågor som handlar om långsiktighet, effektivitet och förbättring.
 • Effektivisera processer och arbetsrutiner
 • Rapportera statistik och KPI:er
 • Introducera nya medarbetare
 • Ansvar för leverans av teknisk support till våra kunder och leverantörer

Vad är viktigast?

För att lyckas och trivas i rollen har du en stark servicekänsla och är engagerad i att skapa förutsättningar för att leverera en kundservice utifrån varje kunds eller partners specifika behov. Vi tror att du har några års erfarenhet i liknande roll, om du varit i liknande Scale-Up miljö eller i ett företag med hög tillväxt är det en tillgång. Det är viktigt att vara resultatinriktad och lösningsorienterad samtidigt som du har en naturlig "can-do”-mentalitet. Som person är du strukturerad, tydlig och proaktiv. Du är van att arbeta med att förbättrings- och förändringsarbeten inom både processer och arbetssätt. Du trivs i en snabb och innovativ miljö och drivs av att göra skillnad och att coacha dina medarbetare och se dem växa.

Hur vi skapar succé

Du kommer till ett ungt företag där innovation ligger i själva kärnan av det vi gör varje dag. Du blir en del av ett team som vill bidra till inkludering och inom många olika områden. Man arbetar utifrån en tydlig värderingsgrund där alla skall kunna bidra och vara med och påverka i en företagskultur som kännetecknas av tillit, tydlighet och teamkänsla.

Du kommer arbeta i en miljö där alla drivs av att kunna erbjuda kunderna bästa möjliga service genom god kvalitet, hög tillgänglighet och snabb återkoppling till både kunder och samarbetspartners. Detta uppnår man genom att använda modern teknik och innovativa angreppssätt i kombination med medarbetarnas unika kompetens. Företagets strävan är att leda utvecklingen inom sin nisch för att fortsätta skapa möjligheter för människor att mötas, få rätt hjälp och stöd inom de utmaningar vi möts av i vardagen.

Vårt erbjudande;

Du får möjlighet att vara med i ett spännande tillväxtskede i en av företagets viktigaste nyckelroller. Du blir en del av ett ungt och tech-drivet företag som arbetar mot både privat som offentliga marknaden och som de senaste åren har fyrdubblat sin omsättning. Vill du vara med i de fortsatta framstegen och tillväxten sök då denna tjänst!

Kontaktperson

Nina Dahl

nina.dahl@nablegrowth.com

073-3502472

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %