Projektledare Byggnadsautomation- GK - TILLSATT

Göteborg

Är du vår nya kollega? 

Vill du vara med och utvecklas med oss och samtidigt arbeta för en bättre miljö? Till Gunnar Karlsen söker vi nu en projektledare till affärsområde Byggnadsautomation!

Du blir en del i vårt fortsatta förändringsarbete som tar utgångspunkt i vår strategi G-Kraft. Som ett gemensamt GK ska vi jobba smartare och utnyttja alla våra kompetenser och ligga i framkant när det gäller att utveckla hållbara och energieffektiva lösningar för nya och existerande byggnader. 

Hur kommer ditt uppdrag att se ut? 

Som projektledare inom Byggnadsautomation driver och ansvarar du för projekt. Du har ett helhetsansvar för att våra projekt startas upp, genomförs, följs upp och avslutas. Du är med andra ord en nyckelperson under hela projektet som ser till att alla inblandade har den information och de förutsättningar de behöver för att projektet ska genomföras så effektivt som möjligt, utifrån både ekonomi och genomförande perspektivet. I rollen som projektledare både utvecklar och fördjupar du samarbetet med de kunder du arbetar med. I detta arbete samarbetar du också med andra delar inom vår organisation för att både kunna erbjuda kunden alla de olika områden och tjänsteområden vi verkar inom och också genom detta identifiera och driva nya affärsmöjligheter hos våra kunder.

Du kommer vara en del av ett team som på sikt ska växa men som idag består av projektledare och ingenjörer och du har avdelningschefen som närmsta chef.  

Vem är du? 

Vi tror att du har eftergymnasial teknisk utbildning från högskola/universitet eller YH. Du får gärna ha några års erfarenhet av yrket sedan tidigare, vi tror att du idag arbetar i en liknande roll. Du kan också vara en erfaren tekniker som vill ta nästa steg i karriären. Du har antagligen erfarenhet av projektekonomi och även av entreprenadjuridik. Vi förutsätter att du har goda IT-kunskaper och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. B-körkort är ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med Beckhoff eller Bastec/BAS2 och Web Port.

Som person är du driven, har lätt för att lära, ansvarstagande och engagerad i ditt arbete. Du skapar givande relationer genom att vara lyhörd och förtroendeingivande. Du är lösningsorienterad och ser möjligheter både i att utveckla affären och verksamheten i din roll som projektledare. Du är van att arbeta i en komplex miljö där du behöver vara nyfiken, uthållig och resultatinriktad, men där du också har stöd i dina kollegor. Du trivs med ett arbete där den ena dagen inte är den andra lik och att du tycker det är roligt när oväntade arbetsuppgifter ibland dyker upp.

Vad kan GK erbjuda dig? 

Vi drivs av att förbättra miljön för våra kunder och för samhället i stort. Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och tillsammans tror vi att vi kan göra skillnad. Vår ambition är även att utveckla och utbilda vår personal bl a genom GK-skolan, men också genom extern kompetensutveckling. Vi erbjuder dig ett mycket varierande arbete med nya utmaningar och stor möjlighet att vara med och påverka vår fortsatta utvecklingsresa. Den samlade kunskapen och erfarenheten från alla våra medarbetare inom samtliga våra discipliner ger dig också möjligheter att få ta del av många spännande projekt.

INA – vår värdegrund

På GK har vi en helt ny strategi där vi delar en gemensam värdegrund; INA (inkluderande, nyfiken och ansvarstagande). Värderingarna styr våra handlingar och vår inställning. De är grunden i vår kultur och riktlinjerna för de val vi gör både som företag och som individer. Genom vår värdegrund skapar vi en hållbar arbetsmiljö, ett hållbart samhälle och hållbara lösningar för generationer. Vi söker och välkomnar kollegor som delar samma värdegrund som oss. Vi förväntar oss att alla som arbetar hos oss följer och lever efter dessa värderingar då de är grunden i vår verksamhet.

Ansökan 

Är du redo att ta första steget till en spännande resa tillsammans med oss på GK? Då är du välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Nina Dahl

nina.dahl@nablegrowth.com

073-3502472

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %