Avdelningschef - Region Öst GK - TILLSATT

Stockholm

Är du vår nya avdelningschef på Byggnadsautomation? 

Vill du vara med och utvecklas med oss och samtidigt arbeta för en bättre miljö? GK söker nu en avdelningschef till Byggnadsautomation region Öst.

Vi söker en erfaren ledare som brinner för ledarskap, utveckling och som tror på att framgång bygger på ett starkt lag, ett GK. I rollen som avdelningschef har du en essentiell del i att vara med och bistå våra medarbetare i att projektera och installera samt underhålla morgondagens fastighetstekniska lösningar hos våra kunder.

Vi vill vara en klimatförebild genom de arbete vi gör och vara delaktiga i att bygga hållbara samhällen för kommande generationer. Detta är en del i det vi kallar G-kraft, där vi skall göra handlingar som räknas.

Hur kommer ditt uppdrag att se ut? 

Som avdelningschef är du ansvarig för avdelningens utveckling, lönsamhet och tillväxt. I rollen som avdelningschef ingår resultat-, arbetsmiljö- och personalansvar enligt budget och uppsatta mål. Du har direkt chefsansvar för fem medarbetare med bred kompetens och erfarenhet inom byggnadsautomation. Du har förmågan att engagera och leda dina medarbetare genom ett tydligt och närvarande ledarskap. Du trivs med att både arbeta strategiskt men också med att vara en del i det operativa arbetet. Denna roll rapporterar till affärsområdeschefen.

En del av tjänsten innebär att ansvara för marknadsföring och försäljning mot befintliga som nya kunder. Du vårdar och utvecklar dessa relationer samt rapporterar och föreslår förbättringsåtgärder som är förmånliga både för kunden och för GK. Du är delaktig i affärsförhandlingar, anbud- och offertgivning samt avtalsskrivning.

Vem är du? 

Vi söker dig med ingenjörskompetens eller motsvarande kunskap förvärvat på annat sätt och med erfarenhet inom byggnadsautomation eller likvärdigt. Vi ser gärna att du har minst några års erfarenhet av ledande befattning med personalansvar. Erfarenhet och kunskap som innefattar affärsmässighet, ekonomiuppföljning och resultatansvar är ett krav. Att ha gedigen förhandlingsvana och goda kunskaper inom entreprenadjuridik och erfarenhet av projektering av fastighetstekniska anläggningar är en stor tillgång i denna roll.

Du är nyfiken, inkluderande och ansvarstagande och har lätt för att lyssna och skapa förtroendefulla relationer. Du värdesätter dina medarbetare och är en stark lagspelare. Du är välorganiserad, uthållig och resultatfokuserad och strävar efter både projektets och kundens bästa.

Hos oss värderas dina personliga egenskaper högt. Vi uppskattar kollegor som kommer med egna initiativ och strävar efter att göra sitt bästa varje arbetsdag.

Vad kan GK erbjuda dig? 

Vi drivs av att förbättra miljön för våra kunder och för samhället i stort. Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och tillsammans tror vi att vi kan göra skillnad. Vår ambition är även att utveckla och utbilda vår personal bl a genom GK-skolan, men också genom extern kompetensutveckling. Hos oss har du ett mycket varierande arbete med nya utmaningar. Den samlade kunskapen och erfarenheten från alla våra medarbetare inom samtliga av våra discipliner ger dig också möjligheter att få ta del av många spännande projekt.

Ansökan 

Är du redo att ta första steget till en spännande resa tillsammans med oss på Gunnar Karlsen? Då är du välkommen med din ansökan!

GK är Skandinaviens ledande tekniska entreprenör och servicepartner. Vi erbjuder tekniska installationer och rådgivning som bidrar till betydande energibesparingar och miljövinster, i kombination med optimal bekvämlighet för användarna – under alla år som fastigheten används. GK ska vara en klimatförebild. Vi arbetar för en bättre miljö genom att skapa ett hälsosamt inomhusklimat i framtidens byggnader, samtidigt som detta bidrar till betydande energibesparingar och miljövinster. Våra lösningar baseras på ledande teknologi, ingående produktkännedom och flera årtiondens driftserfarenhet.

Den svenska verksamheten, Gunnar Karlsen Sverige AB med dotterbolag, är helägt av GK Gruppen med säte i Oslo. Koncernen har drygt 3 000 medarbetare och en omsättning på cirka 6,1 miljarder NOK. GK finns representerat över hela Sverige – från Kiruna i norr till Trelleborg i söder – med cirka 730 medarbetare och en omsättning på 1,3 miljarder SEK (2020).

Kontaktperson

Nina Dahl

nina.dahl@nablegrowth.com

073-3502472

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %