Affärsområdeschef Byggnadsautomation - GK - TILLSATT

Stockholm

Är du vår nya Affärsområdeschef inom Byggnadsautomation? 

Vi söker nu en affärsområdeschef till Byggnadsautomation som vill vara med och bidra till att skapa morgondagens smarta fastighetslösningar i en strategisk viktig roll hos oss. Du blir en del i vårt fortsatta förändringsarbete som tar utgångspunkt i vår strategi G-Kraft. Som ett gemensamt GK ska vi jobba smartare och utnyttja alla våra kompetenser och ligga i framkant när det gäller att utveckla hållbara och energieffektiva lösningar för nya och existerande byggnader.

Vi ser att rollen som Affärsområdeschef har en mycket viktig del i att driva både utveckling av våra erbjudanden, driva försäljning samt leda och bistå våra medarbetare. Du har hela Sverige som verksamhetsfält och rapporterar till vår VD samt sitter i vår ledningsgrupp. Vi tror att du finns i Stockholmsregionen, men vi är även öppna för att du kan utgå ifrån Malmö- eller Göteborgsregionen.

Hur kommer ditt uppdrag att se ut? 

Du kommer ansvara för att leda och utveckla affärsområdet Byggnadsautomation utifrån vision, mål och våra interna policys för att uppnå bästa möjliga lönsamhet och likviditet. En viktig del i detta är också att verkligen ta vara på byggnadsautomationens centrala del i varje affärsmöjlighet. Några av dina viktigaste arbetsuppgifter är att löpande följa upp och identifiera möjliga förbättringsområden inom såväl kvalitet, arbetsmiljö som ekonomi, produktion och marknad både vad gäller struktur, processer och systemstöd. Du kommer att ha en central roll i den fortsatta utvecklingen av affärsområdet Byggnadsautomation och de tekniska lösningar vi erbjuder. I rollen ingår också att driva den övergripande kompetensutvecklingen inom byggnadsautomation.

Vem är du? 

Vi tror att du har bakgrund ifrån bygg- och/eller fastighetsbranschen och har arbetat med byggnadsautomation, energiprojekt inklusive projektledning, samt även försäljning och marknadsföring. Du har ingenjörsutbildning eller har förvärvat motsvarande kompetens på annat sätt. Du har erfarenhet av att leda personal och gärna också att leda chefer. Du är både närvarande, nyfiken och tydlig i ditt ledarskap. Du trivs i en dynamisk miljö där du får driva och leda utveckling med utgångspunkt i att skapa förutsättningar för lönsamma affärer genom ett gott affärsmannaskap. Du är förtroendeingivande i mötet med såväl kunder, medarbetare som externa samarbetspartners.

Vad kan GK erbjuda dig? 

Vi drivs av att förbättra miljön för våra kunder och för samhället i stort. Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och tillsammans tror vi att vi kan göra skillnad. Vår ambition är även att utveckla och utbilda vår personal bl a genom GK-skolan, men också genom extern kompetensutveckling. Vi erbjuder dig ett mycket varierande arbete med nya utmaningar och stor möjlighet att vara med och påverka vår fortsatta utvecklingsresa. Den samlade kunskapen och erfarenheten från alla våra medarbetare inom samtliga våra discipliner ger dig också möjligheter att få ta del av många spännande projekt.

INA – vår värdegrund

På GK har vi en helt ny strategi där vi delar en gemensam värdegrund; INA (inkluderande, nyfiken och ansvarstagande). Värderingarna styr våra handlingar och vår inställning. De är grunden i vår kultur och riktlinjerna för de val vi gör både som företag och som individer. Genom vår värdegrund skapar vi en hållbar arbetsmiljö, ett hållbart samhälle och hållbara lösningar för generationer. Vi söker och välkomnar kollegor som delar samma värdegrund som oss. Vi förväntar oss att alla som arbetar hos oss följer och lever efter dessa värderingar då de är grunden i vår verksamhet.

Ansökan 

Är du redo att ta första steget till en spännande resa tillsammans med oss på GK? Då är du välkommen med din ansökan!

GK är Skandinaviens ledande tekniska entreprenör och servicepartner. Vi erbjuder tekniska installationer och rådgivning som bidrar till betydande energibesparingar och miljövinster, i kombination med optimal bekvämlighet för användarna – under alla år som fastigheten används. GK ska vara en klimatförebild. Vi arbetar för en bättre miljö genom att skapa ett hälsosamt inomhusklimat i framtidens byggnader, samtidigt som detta bidrar till betydande energibesparingar och miljövinster. Våra lösningar baseras på ledande teknologi, ingående produktkännedom och flera årtiondens driftserfarenhet.

Den svenska verksamheten, Gunnar Karlsen Sverige AB med dotterbolag, är helägt av GK Gruppen med säte i Oslo. Koncernen har drygt 3 000 medarbetare och en omsättning på cirka 6,1 miljarder NOK. GK finns representerat över hela Sverige – från Kiruna i norr till Trelleborg i söder – med cirka 730 medarbetare och en omsättning på 1,3 miljarder SEK (2020).

Kontaktperson

Nina Dahl

nina.dahl@nablegrowth.com

073-3502472

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %