Transportledare ICA´s e-handelslager, Brunna- TILLSATT

Stockholm

Trivs du i rollen som spindeln i nätet och vill vara med i vår spännande resa på vårt nya E-handelslager i Brunna? Då kanske du är vår nästa transportledare?

I Brunna, nordväst om Stockholm etableras Sveriges modernaste logistikenhet för e-handel. Lagret på 30 000 kvm byggs av ICA i samarbete med brittiska Ocado som har utvecklat en av världens mest avancerade plattformar för online-försäljning av livsmedel, med hög automationsgrad. Hösten 2021 startar verksamheten och nu söker vi nyckelpersoner och ledningsfunktioner som tillsammans ska starta upp och etablera en e-handelslogistik i världsklass.

Att handla livsmedel digitalt är en funktion som växer så det knakar när fler och fler människor i Sverige väljer e-handel som sitt primära alternativ. På ICA satsar många butiker stort på att vara det självklara valet även på nätet. ICA Sverige har därför gjort en satsning för att öka automatisering inom sin logistik, där man i det nya lagret i Brunna kommer att implementera en helt ny logistikhantering som är en kombination av automatiserad och manuellt hanterad verksamhet.

Så vill du vara med och jobba på ett helt nystartat e-handelslager med senaste tekniken inom transport- och logistikhantering för dagligvarubranschen där engagemang, delaktighet, arbetsglädje och yrkesstolthet är våra drivkrafter?


Vad ingår i jobbet

Som Transportledare säkerställer du att våra leveransansvariga chaufförer levererar kundens beställning i rätt tid. Du kommer ansvara för den dagliga transportplaneringen samt ansvara för operativ fleet management. Vi är i en stark tillväxtfas där kontinuerliga förbättringar av leveranstjänsten är ett dagligt fokus i rollen. Du arbetar tätt tillsammans med operativ flödesoptimering samt våra leveransansvariga chaufförer och våra gruppchefer på transport. Rollen rapporterar till vår Transportchef.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

  • Daglig transportplanering inkl. hantering av avvikelser för att kunna erbjuda bästa kundservice
  • Tillsammans med Flödesoptimering säkerställa bemanningsbehovet på kort och lång sikt
  • Genomföra/deltaga i våra dagliga pulsmöten
  • Hålla en aktiv dialog med ICAs interna kundservice, butiker samt direkt dialog med slutkund
  • Tillsammans med Fordonsansvarig säkerställa att våra bilar alltid är gott körskick och där arbetsmiljö och säkerhet är centralt för att ICA:s leveransansvariga skall kunna leverera den bästa servicen till ICA:s kunder
  • Vara aktiv i ICAs förändrings- och förbättringsarbete i dialog med andra funktioner

 


 Vem är du?

Vi söker dig som brinner för maximal kundnöjdhet med fokus på optimal service, kvalitet och kostnad till slutkund. Du har bred erfarenhet av operativ transportplanering, har du även arbetat med optimering inom e-handelslogistik är det meriterande. Du har förmågan att på ett prestigelöst och inspirerande sätt kunna kommunicera med såväl medarbetare som kollegor och kunder. Goda kunskaper i transportoptimeringsstöd är viktigt i rollen. Du trivs i en dynamisk miljö och har ett lösningsorienterat arbetssätt samt vana av att verkligen ha många bollar luften. Du har god datorvana och särskilt goda kunskaper i Excel. Som person har du en naturlig fallenhet för att kommunicera på ett tydligt sätt och är bra på att bygga relationer och på att samarbeta och är trygg i dig själv. Du motiveras av att utveckla såväl verksamheten som dig själv och dina kollegor. 

 

Vår kultur

ICA:s värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap och vi söker nu gruppchefer som identifierar sig med dessa värdeord. Vi letar efter dig som har ett stort intresse för att leda och få andra människor att växa. Hos oss erbjuds du en roll med stort eget ansvar och stor möjlighet att vara med och bidra till den fortsatta utvecklingen inom vår logistikverksamhet framgent.

Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Drogtestning förekommer i samband med våra rekryteringsprocesser.

 

Ansökan och anställning

Arbetet är en tillsvidareanställning med provanställning. Arbetstiden är förlagd i skift där både helg, kvälls- och nattarbete kan komma att ingå. Tillträde 2021-09-01 eller enligt överenskommelse. Urval sker löpande så ansök redan idag!

Kontaktperson

Nina Dahl

nina.dahl@nablegrowth.com

073-3502472