Organisationskonsult - TILLSATT

Göteborg

nAbleGrowth söker för kunds räkning en Organisationskonsult

Vill du vara med och skapa förutsättningar för organisationer nå sin fulla potential? Trivs du där du får vara med och driva affärer med kund från ax till limpa? Är du duktig på att bygga starka kundrelationer genom konsultativ dialog? Då är du kanske organisationskonsulten vi söker!

Om tjänsten

Tjänsten innefattar allt från kartlägga/analysera till att utbilda, föreläsa, utveckla grupper, lösa ”problem” i organisationer. Det kan innebära alltifrån att coacha chefer och utveckla ledningsgrupper till att arbeta med konflikthantering och förändringsledning mm. Du kan arbeta med enstaka insatser, eller längre program. 

I denna roll behöver du eget driv och affärsmässighet och att kunna lyfta operativa problem till strategisk nivå knutna till kundens verksamhet och affär. Du behöver också vara van att hantera förfrågningar, anbud och ta fram affärsförslag som lägger grunden till långsiktiga och lönsamma relationer med våra kunder. Man söker nu en ny medarbetare till vårt konsult-team i Göteborg som vill vara med och förädla och utveckla vår konsultverksamhet tillsammans med övriga teamet och med regionchef.

I arbetet som organisationskonsult ingår att:

 • Leda och arbeta självständigt med konsultuppdrag – från behovsanalys till genomförande
 • och uppföljning
 • Utveckla och bredda våra relationer till kunderna
 • Genomföra konsultuppdrag, allt från försäljning till genomförande och uppföljning, inklusive nykundsbearbetning
 • Samarbeta med kollegor regionalt och nationellt
 • Bidra med och vara delaktig i utvecklingen av våra tjänster och erbjudanden

Företaget arbetar utifrån vetenskap och beprövad erfarenhet och har en utgångspunkt i bland annat beteendepsykologi och OBM, men även annan relevant organisationspsykologisk forskning. Vår ambition är att ständigt utvecklas och vi arbetar för att alltid hålla oss á jour med aktuell och relevant forskning. Vi har ett nationellt organisationsteam som samarbetar kring uppdrag och utbyter erfarenheter.

Hur skapar vi framgång?

Vi söker dig som har ca tio års erfarenhet av att arbeta som organisationskonsult, med självständig försäljning och leverans av projekt och uppdrag. Det är en fördel om du är psykolog och har inriktning KBT i din examen. Krav är relevant universitetsutbildning.

För att lyckas i rollen krävs det att du är kundorienterad, flexibel och trygg i din konsultroll, att du trivs med den varierande vardag som konsultrollen innebär. Du har gedigen erfarenhet av konsultativ försäljning inom komplexa tjänster och att skapa gedigna affärsmässiga relationer samt att bygga och hålla i större leveransprojekt. Vi ser också gärna att du har ett aktivt regionalt nätverk bland våra kunder.

Det är meriterande med relevanta vidareutbildningar eller certifieringar (t ex OBM, GDQ, TeamPro etc).

Om företaget

Företaget är en väletablerad svensk koncern inom sin bransch med fokus på att tillhandahålla beteendepsykologisk kompetens inom tre huvudområden: Hållbart arbetsliv, hälso- & sjukvård och konsultverksamhet inom affärs-, ledarskaps- och organisationsfrågor. Alla delar av verksamheten har sin utgångspunkt i vetenskap och beprövad erfarenhet och man utgår bland annat utifrån senaste forskning inom beteendepsykologi och OBM (Organzational Behavior Management), men även annan relevant organisationspsykologisk forskning. Ambitionen är att ständigt utvecklas och man arbetar för att alltid hålla oss á jour med aktuell och relevant forskning. Vi har ett nationellt organisationsteam som samarbetar kring uppdrag och utbyter erfarenheter.

Hur är företagskulturen?

Som medarbetare inom denna organisation så arbetar du tillsammans med kollegor för att göra skillnad för individer och organisationer. Vi arbetar med ett hållbarhetsperspektiv även i vår egen organisation och vill att våra medarbetare ska känna glädje och stolthet i sitt arbete. Våra värderingar är Engagemang, Kompetens och Utveckling – något som genomsyrar verksamheten och vårt arbete. Med vår specialistkunskap inom beteendepsykologi hjälper vi människor och organisationer att hantera utmaningar eller svårigheter och nå sina mål på ett hållbart sätt.

Övrigt

Resor förekommer i viss utsträckning till andra orter, så gott som uteslutande inom Sverige. Tjänsten är heltid (100%) och tillträds enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Nina Dahl

nina.dahl@nablegrowth.com

073-3502472

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %