Insurance Product Manager - TILLSATT

Stockholm

Är du en engagerad och driven Product Manager med bakgrund inom försäkringsbranschen? Har du ett analytiskt mindset och vill vara delaktig i vår fortsatta tillväxtsresa? Vill du vara med och utmana försäkringsbranschen hos en av Europas snabbast växande aktörer för hund- och kattförsäkring? Då kan detta vara utmaningen du letar efter!

Om ManyPets

ManyPets är en svensk filial till det brittiska företaget Bought By Many Ltd, som startade i London 2012 med en väldigt enkel idé. Att göra djurförsäkring bättre, för alla. Innan vi kom till Sverige ägnade vi massor av tid åt att förstå vad hund- och kattägare behöver. Vi pratade med tusentals kunder om vad de tycker om och vad de ogillar, vad de känner att de måste ha och vad de drömmer om.

Utifrån all denna kunskap skapade vi en ny typ av djurförsäkring som är enkel att förstå och lätt att tycka om. Med rättvisa villkor och lättillgänglig service. Allt för att göra livet så tryggt och enkelt som möjligt för alla våra kunder, tvåbenta som fyrbenta.

Sommaren 2019 blev vi utsedda till Storbritanniens Most Trusted Pet Insurance Provider och samma år tassade vi in i Sverige, där vi nu funnits i över ett år och redan fått toppbetyg av såväl våra kunder som av Konsumenternas Försäkringsbyrå.

 Om rollen

 ManyPets fortsätter sin framgångsresa och som en del av vår expansion i Sverige söker vi nu en Insurance Product Manager till vårt fantastiska team.

 Detta är en roll med affären i fokus och med fullt resultatansvar, där du optimerar våra djurförsäkringar och säkerställer kommersiell utväxling på den svenska marknaden. I uppdraget ingår att driva vår fortsatta tillväxt genom att ansvara för våra svenska produktlinjer, som innebär att driva utveckling av produktfunktioner, prissättning och policyformuleringar i samarbete med våra övriga funktioner som bl a pris-, skade-och aktuarie- funktioner. Utöver detta hanterar du också samarbetet och relationen med vår försäkringsgivare Great Lakes SE Insurance.

 Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:

 •  Ansvar för att driva affär och resultat för våra svenska katt- och hundförsäkringsprodukter
 • Säkerställa att handlingsplanerna för produkterna genomförs för att generera försäljningstillväxt, kundnöjdhet och balansera kommersiella mål
 • Övervaka affärsresultatet och proaktivt anpassa tillvägagångssättet för att säkerställa att vi når uppsatta mål för respektive produktområde
 • Utveckla våra försäkringsprodukter och policyformuleringar för att möta kundernas behov och uppfylla vår produktstrategi
 • Tillhandahålla försäkringsinformation för att stödja affärs- och ledningsbeslut
 • Vara vår försäkringsexpert på den svenska djurförsäkringsmarknaden inklusive omvärldsbevakning
 • Utveckla, lansera och hantera produkter för att säkerställa anpassning till produktstrategin globalt
 • Interna samarbeten med Pricing-, Claims-, Marketing-, Tech- och Customer- team för att utveckla ännu bättre försäkringsprodukter

 

Du kommer att rapportera direkt till Sweden Managing Director (Sverigechefen) och ha en ”dotted line” till Chief Commercial Officer i Storbritannien för att säkerställa anpassning till företagets globala målsättningar och produktstrategi.

 

Vi söker dig som har:

 • Akademisk examen inom relevant område, exempelvis företagsekonomi, datavetenskap, teknik eller marknadsföring
 • Erfarenhet av att hantera försäkringsprodukter, inklusive analys, utveckling, lansering och underhåll
 • Erfarenhet av att arbeta på ett försäkringsbolag som distribuerar direkt till konsumenter (B2C) samt kunskap i olika B2C-kanaler
 • Erfarenhet av att ha resultatansvar och förståelse för KPI:er
 • Bakgrund av att arbeta i ett snabbväxande företag eller start-up miljö

 

För att lyckas och trivas i rollen har du ett naturligt kundfokus och drivs av att skapa resultat och tillväxt. Samtidigt som du är analytiskt lagd och datadriven tror vi även att du är idérik, främjar innovation och att du vågar utmana för att nå ökad kundnytta och lönsamhet.

Som person tror vi också att du är självgående, proaktiv, van att ta ägandeskap och har ett lösningsorienterat förhållningssätt i arbetet. Därtill är det viktigt att du har goda kommunikativa egenskaper med förmåga att samarbeta och nå ut till olika stakeholders och representera vårt företag och våra produkter på ett professionellt sätt. Du trivs att i en snabbfotad och dynamisk miljö där ditt arbete gör stor skillnad!

 Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

 Vill du bli en viktig nyckelspelare i vår fortsatta expansion i Sverige sök då rollen som Insurance Product Manager hos oss!

Kontaktperson

Nina Dahl

nina.dahl@nablegrowth.com

073-3502472

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %