Servicetekniker inom Styr & Regler - TILLSATT

Stockholm

nAbleGrowth söker nu en driven och motiverad Servicetekniker inom Styr & Regler till ENSTAR. Tjänsten är en rekrytering och anställningen sker direkt hos ENSTAR 

ENSTAR grundades för att kunna spela en avgörande roll för att utveckla den traditionella energimarknaden för en hållbar framtid. ENSTAR bryter ständigt ny mark och är idag en ledande aktör för omställningen till förnybar energi. ENSTAR ska vara bolaget som ligger i framkant när det gäller innovation och realisering av förnybar energi.

 

Vi söker nu en servicetekniker inom Styr & Regler till ENSTAR vars uppgift är att arbeta med såväl förebyggande som avhjälpande service inklusive felsökning och energibesparingar hos våra kunder. Du kommer ingå i vår avdelning för Energiförvaltning som i dagsläget är nio personer inklusive vår affärsområdeschef. För att säkerställa en stabil och effektiv drift av fastigheten erbjuder vi drift av hela eller delar av den tekniska förvaltningen av våra kunders fastigheter. Parallellt med den tekniska förvaltningen utförs ett optimeringsarbete för att säkerställa att husets system går så effektivt som möjligt utan att tumma på komforten i huset. Uppdraget i denna roll utgörs främst av skötsel och tillsyn av fastighetens tekniska system för värme, kyla och ventilation. Huvudparten av uppdragen är i Mälardalsregionen, men det kan även förekomma serviceuppdrag på andra orter i Sverige, varför resor förekommer. Vår ambition är att bistå våra kunder i deras energiförvaltning via ett systematiskt underhållsarbete och innovativa energi-besparingsåtgärder utifrån varje fastighets unika förutsättningar.

  Huvuduppgifter i rollen:

 • Felsökning och uppgraderingar/ändringar i befintliga anläggningar
 • Systemunderhåll / dokumentation av utfört arbete
 • Daglig kundkontakt där kundservice och bemötande är av största vikt
 • Kunna läsa och förstå el-scheman och ritningar
 • Ekonomisk förståelse för vad som skapar lönsamhet i serviceuppdragen

Vem söker vi?

Som styr & reglertekniker möter du arbetsuppgifter som är både varierande och tekniskt utmanande. Vi tror att du som söker har:

 • Erfarenhet av att ha arbetat med styr & regler
 • Erfarenhet och systemförståelse inom fastighetstekniska system för värme, kyla och ventilation
 • Erfarenhet av att ha arbetat med förebyggande och avhjälpande service inom fastighetstekniska system
 • Erfarenhet av att ha arbetat med energioptimering och programmering i överordnade system såsom exempelvis Fidelix är meriterande men inget krav
 • God datavana, nätverkskunskap är meriterande
 • God förmåga att uttrycka sig såväl muntligt som skriftligt i svenska samt god läsförståelse av engelska
 • B-körkort

Vi söker en person som är noggrann, systematisk och ansvarstagande, men som också kan vara innovativ. Du behöver vara flexibel, prestigelös och lösningsorienterad och vara van att arbeta självständigt och har en hög social kompetens och trivs i mötet med kunden. Du behöver vara nyfiken och engagerad då vi strävar efter att alltid vara en samarbetspartner som både förstår våra kunders behov och som kan ha en ständigt pågående dialog kring utveckling och energibesparingar.

Vad möter dig?

ENSTAR är ett svenskt företag som ingår i Peas Industries, en koncern med fokus på förnybar energi. I koncernen ingår även OX2, Biond, Bonbio samt Utellus. Vi är ett självfinansierat bolag med bas i Stockholm. Vi bedriver samarbeten över hela Sverige. Vi är ett företag i stark tillväxt och ständig utveckling, därför är vi också måna om att våra medarbetare också ges möjligheter till både kompetensutveckling och att växa med företaget och rollen. Vi är ett engagerat team vars mission är att hjälpa våra kunder att hela tiden kunna utvecklas inom hållbarhet och energieffektivisering. För att trivas hos oss måste du gilla att vara i en dynamisk miljö där vi genom kunskap, samarbete och lyhördhet tar fram lösningar för våra kunders energibehov på både kort och lång sikt. 

Gå gärna in på länken nedan för att få en liten inblick hos ENSTAR!

(51) Klimatmål HS2020: Hammarby Sjöstad - YouTube

Kontaktperson

Nina Dahl

nina.dahl@nablegrowth.com

073-3502472

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %