Supply Chain Coordinator , ICA´s e-handelslager i Brunna- TILLSATT

Stockholm

Brinner du för komplex analys och gillar att jobba med utveckling? Är du strategisk samtidigt som du är handlingskraftig och lösningsorienterad? Gillar du även att dela med dig av din kunskap och se kollegor växa? Välkommen till oss där vi nu söker en taktiker till vårt positiva och engagerade team på vårt nya e-handelslager i Brunna!

I Brunna, nordväst om Stockholm etableras Sveriges modernaste logistikenhet för e-handel. Lagret på 30 000 kvm byggs av ICA i samarbete med brittiska Ocado som har utvecklat en av världens mest avancerade plattformar för online-försäljning av livsmedel, med hög automationsgrad. Hösten 2021 startar verksamheten och nu söker vi nyckelpersoner och ledningsfunktioner som tillsammans ska starta upp och etablera en e-handelslogistik i världsklass.

Att handla livsmedel digitalt är en funktion som växer så det knakar när fler och fler människor i Sverige väljer e-handel som sitt primära alternativ. På ICA satsar många butiker stort på att vara det självklara valet även på nätet. ICA Sverige har därför gjort en satsning för att öka automatisering inom sin logistik, där man i det nya lagret i Brunna kommer att implementera en helt ny logistikhantering som kommer vara en kombination av automatiserad och manuellt hanterad verksamhet. Där kommer denna roll att ha en mycket spännande möjlighet att bidra med förbättringar inom taktisk flödesoptimering.

 

Det här är ditt blivande jobb

Som Supply Chain Coordinator kommer du arbeta med framtagande av strategier och analyser för att optimera enhetens totala verksamhet för att i sin tur generera bästa kostnad och service. Du har förmågan att på ett strategiskt sätt se logiken i våra flöden och kunna bidra med analyser för att optimera dessa. Du har lätt att förstå samband i hela kedjan och kan på ett strukturerat sätt

identifiera vad som är kostnadsdrivande. Du kommer att jobba i tvärfunktionella projekt med andra parter inom ICA och ansvara för att leda eller delta i olika logistikforum. Du kommer också att ha dialog med butik och avtalsparter. På ICA strävar vi alltid efter att ligga i framkant och därför kommer du i din roll att jobba mycket med ständiga förbättringar och utveckling av hela ditt ansvarsområde. Målet är att generera nöjda e-handelskunder.

 

Vill du göra varje dag lite enklare ihop med

oss?

Om du vill jobba inom Supply Chain får du rätt utmaningar hos oss på ICA. Gillar du komplexa flöden? Oavsett vilket så handlar det i grund och botten om att kunna ha ett riktigt starkt erbjudande till konsumenterna – och de ska ha leveranserna i tid. Det är där du kommer in i bilden och oberoende av vilken inriktning du har, eller hur komplext det är bakom kulisserna, handlar allt vi gör om en och samma sak: att göra varje dag lite enklare för kunderna.

 

Vem är du?

Du är en analytisk person med ett noggrant tillvägagångssätt i ditt arbete och har ett gott öga för detaljer. Du motiveras av att arbeta brett

inom Supply Chain/e-handel och trivs i en roll med stort eget ansvar och möjlighet att strukturera och planera det egna arbetet. Du är en problemlösare som ständigt strävar efter utveckling genom att förbättra existerande processer. Som person är du driven, kommunikativ och relationsskapande, en lagspelare som gillar samarbete och som samtidigt har förmågan att arbeta självständigt och ta egna initiativ.

 

Vidare ser vi som krav att du har:

  • Akademisk utbildning och/eller mångårig erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter.
  • Kunskap inom distribution, lagerhantering och logistiksystem.
  • Mycket goda kunskaper inom Excel.
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Du kommer ha en viktig roll i att bidra till e-handeln och ICAs utveckling. På avdelningen lägger vi stor vikt vid att ha en positiv gruppdynamik, där vi utvecklas och hjälps åt för att nå våra gemensamma mål samtidigt som vi har roligt tillsammans.

 

Anställning och ansökan

Tjänsten är tillsvidare med provanställning och du utgår från e-handelslagret som är placerat i Brunna i Kungsängen. Sista ansökningsdagen är 2021-05-15. Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.


Om ICA Gruppen

ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss.

 

Kontaktperson

Nina Dahl

nina.dahl@nablegrowth.com

073-3502472