Fastighetschef Rikshem, Västerås - TILLSATT

Västerås

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Med över 30 000 lägenheter och samhällsfastigheter på utvalda orter över hela Sverige arbetar vi för att erbjuda bra boenden och trygga miljöer för våra kunder att leva och verka i. Vi tar nu nästa steg i vår utveckling med bland annat fokus på hållbarhet, digitalisering och kundmötet. Nu erbjuder vi dig möjlighet att vara med på en spännande resa och göra skillnad på riktigt hos ett fastighetsbolag som kombinerar affärsmässighet med samhällsengagemang.

Om rollen

Som Fastighetschef har du ett självständigt affärsansvar för Rikshems hela fastighetsbestånd i Västerås och du rapporterar direkt till förvaltningschefen. Du har totalansvar för fastighetsbeståndets affärsplan och driftnetto samt för att ta fram projektutvecklingsmöjligheter. I rollen kommer du att leda ett kompetent team om tio medarbetare bestående av förvaltare, uthyrare, förvaltningsassistent och fastighetstekniker samt coachar dem i förvaltningen av fastigheterna. Beståndet består idag av ca 35 fastigheter om ca 137 700 m2 uthyrbar area med ett omsättning om ca 220 Mkr. För beståndet i Västerås pågår projekt i form av renovering såväl som nyproduktion. Med stort engagemang förväntas du och ditt team vara med att bidra till att uppnå regionens utveckling och resultat. Vidare arbetar du aktivt med utveckling av fastighetsportföljen och förutsätts bedriva ditt arbete med ett nytänkande anslag. Du välkomnas till kontoret på Sigurdsgatan i Västerås.

I rollen som fastighetschef kommer du, förutom ledaruppdraget, att arbeta med:

 • Ansvar för att verksamhetsplaner och budget läggs, följs upp och nås.
 • Årliga och projektspecifika hyresförhandlingar
 • Ansiktet utåt i ortens nätverk och mot andra intressenter
 • Övergripande ansvar för att egenkontroll och myndighetskrav efterföljs
 • Ansvarig för leverantörsuppföljningar, upphandlingar, vissa projekt och lokaluthyrningar
 • Ansvar för att leverera kundnöjdhet vilket mäts genom NKI

Är det här du?

Vi ser gärna att du har en universitetsutbildning eller motsvarande inom företagsekonomi eller med inriktning mot fastighetsförvaltning, alternativt har du införskaffat dig motsvarande erfarenhet genom arbete. För att bli lyckosam i rollen har du flerårig arbetslivserfarenhet inom fastighetsbranschen och också dokumenterad ledarerfarenhet. Du är en trygg förhandlare och har goda kunskaper inom hyres- och entreprenadjuridik. B-körkort är ett krav.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du driven, orädd, självgående och har en stor passion för människor och fastigheter. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team samt tycker det är givande att leda, motivera och utveckla dina medarbetare. Till rollen som Fastighetschef söker vi dig som vill utöva ett närvarande ledarskap och som motiveras av att coacha dina medarbetare till framgång. Vi värdesätter prestigelöshet högt och söker en person som känner engagemang för såväl de stora frågorna som detaljerna. Vidare har du intresse och förståelse för kundens behov och ett utpräglat sinne för service och affärsmannaskap samtidigt som du är förändringsbenägen och trivs i ett dynamiskt arbetsklimat.

Varför Rikshem?

På Rikshem arbetar vi utifrån värdeorden DNA - Drivande, Närvarande, Ansvarstagande. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang. Vi erbjuder en trygg arbetsgivare med fortsatta expansionsplaner och höga ambitioner där du vill växa med oss. Bland annat med fokus på ökad hållbarhet, digitalisering och långsiktig kundnöjdhet. Du som medarbetare förutsätts delta i och påverka vår framtida utveckling. Läs mer på www.rikshem.se.

Intresserad?

Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Urvalet av ansökningar sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Välkommen in med din ansökan!

Kontaktperson

Nina Dahl

nina.dahl@nablegrowth.com

073-3502472

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %