Lagerchef EHL ICA Jordbro - TILLSATT

Stockholm

Beskrivning av jobb


Mat på nätet växer snabbt när fler och fler människor i Sverige väljer e-handel för sin veckohandling.

På ICA satsar många butiker stort på att vara det självklara valet även på nätet, och sedan 2014 tillhandahåller ICA Sverige en e-handelsplattform för ICA-handlare att använda för att ta sin butik online. Både lager- och transportverksamheten genomsyras av en mycket hög ambition att leverera marknadens bästa lösningar, överträffa butikernas förväntningar och möta kundernas behov.


Vilka utmaningar erbjuder vi dig?


Vi erbjuder dig en möjlighet att påverka hur kunden handlar mat i framtiden och en möjlighet att vara med och driva marknadens bästa e-handels logistik. En roll med stort eget ansvar och stor påverkansmöjlighet för ICAs satsning inom e-handel.

Du kommer att tillsammans med övriga chefer och supportfunktioner fortsätta att driva det spännande arbetet för att nå stark tillväxt. Har du vilja och egna idéer finns stora möjligheter att lyckas i att vidareutveckla både dig själv och ICA. Du kommer att ha personalansvar för ett team med gruppchefer som ansvarar för lagermedarbetare. Verksamheten är öppen dygnet runt 7 dagar i veckan. Tillsammans skapar ni goda resultat genom att dagligen och på lång sikt följa upp, optimera och utveckla verksamheten och dess medarbetare och kunder. 


Kvalifikationer


Vi ser att du har en lämplig utbildning med inriktning logistik eller likvärdig erfarenhet från arbetslivet. Du har längre erfarenhet från ledande roll och vana att leda genom andra chefer. Erfarenhet från en likvärdig logistikverksamhet eller större produktionsanläggning krävs.

Vidare har du erfarenhet av att leda i ständig förbättring och trivs i en sådan miljö. Du har erfarenhet av budgetansvar, goda kunskaper i ekonomi samt god förståelse för affär och lönsamhet. Erfarenhet av LEAN, Six sigma eller liknande är önskvärt. Svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet från ledningsgruppsarbete inom produktionsmiljö. God förståelse för dagligvarubranschen är önskvärt.


Ledaregenskaper som är avgörande:


  • Värderingsdriven
  • God samarbetsförmåga och prestigelöshet
  • Starkt personligt ledarskap som förstärker positiva beteenden och prestationer.
  • God kommunikativ förmåga och att bygga relationer och skapa långsiktigt förtroende.
  • Resultatorienterad med starkt driv och förmåga att ständigt utveckla och förbättra verksamheten.
  • Analytisk med förmåga att både fördjupa och förenkla problemställningar.
  • Förmåga att pendla mellan taktiska och operativa frågor och till viss del strategiskt perspektiv.
  • Förmåga att planera och strukturera arbete även under hög press.

Kontaktinformation


Vid frågor om tjänsten kontakta Dejan Obradovic deja.obradovic@ica.se

Frågor om rekryteringsprocessen besvaras av rekryterare nina.dahl@nablegrowth.com

Anställning

Arbetet är tillsvidare med sex månaders provanställning.

Arbetet utgår från e-handelslagret som är placerat i Jordbro, Stockholm.

Tillträde enligt överenskommelse.


Sista ansökningsdag 2021-03-05


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Observera att vi inte hanterar ansökningar via mail.

ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap.

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

Kontaktperson

Nina Dahl

nina.dahl@nablegrowth.com

073-3502472