Gruppchef Förvaltning Uppsala - TILLSATT

Uppsala

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Med över 30 000 lägenheter och samhällsfastigheter på utvalda orter över hela Sverige arbetar vi för att erbjuda bra boenden och trygga miljöer för våra kunder att leva och verka i. Vi tar nu nästa steg i vår utveckling med bland annat fokus på hållbarhet, digitalisering och kundmötet. Nu erbjuder vi dig möjlighet att vara med på en spännande resa och göra skillnad på riktigt hos ett fastighetsbolag som kombinerar affärsmässighet med samhällsengagemang.

Vi söker nu en Gruppchef Förvaltning till vårt fastighetsbestånd i Uppsala. Rollen som gruppchef ingår i ledningsgruppen för Uppsala och Du rapporterar till fastighetschefen.

Din roll

I rollen som Gruppchef har du personalansvar för en förvaltningsgrupp på 5 - 8 medarbetare i olika personalkategorier i ett geografiskt avgränsat område i Uppsala. Det innebär att du ansvarar för de ekonomiska målen såväl som övriga verksamhetsmål, arbetsledning, utveckling och uppföljning samt handledning av ny personal, rekrytering och lönesamtal.

Exempel på Dina ansvarområden:

 • Samordna arbetet och uppdraget inom fastighetsbeståndet mot uppsatta mål
 • Engagera och motivera medarbetare att utveckla och utvecklas
 • Stötta fastighetsförvaltarna i sitt uppdrag
 • Löpande avtalsarbete med såväl entreprenad- som lokalavtal.
 • Ekonomi, budget, prognos och bokslut
 • Slutattest fakturering och hyresreduktioner

Du leder ett kompetent team som Du coachar i och utvecklar i arbetet med förvaltningen av fastigheterna. Med stort engagemang förväntas du och ditt team vara med att bidra till att uppnå Uppsalas utveckling och resultat.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning eller motsvarande inom företagsekonomi eller med inriktning mot fastighetsförvaltning alternativt har förvärvat motsvarande kunskaper på annat sätt. För att bli lyckosam i rollen tror vi att flerårig arbetslivserfarenhet inom fastighetsbranschen och någon form av ledarerfarenhet är viktigt.

Som person är du driven, gillar utmaningar och är självgående och med en stor passion för människor och fastigheter. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team, samt tycker det är givande att leda, motivera och utveckla dina medarbetare. Vi söker dig som vill utöva ett närvarande ledarskap och som motiveras av att coacha dina medarbetare till framgång. Rikshem som organisation värdesätter prestigelöshet högt och söker en person som känner engagemang och kan hantera såväl de stora frågorna som detaljerna. Vidare har du intresse och förståelse för kundens behov och ett utpräglat sinne för service och affärsmannaskap. Hos oss får du arbeta i ett dynamiskt arbetsklimat, där vi ständigt utvecklas och förändras och du kommer vara en del i detta och ditt bidrag i detta.

 

Varför Rikshem?

På Rikshem arbetar vi utifrån värdeorden DNA - Drivande, Närvarande, Ansvarstagande. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang. Vi erbjuder en trygg arbetsgivare med fortsatta expansionsplaner och höga ambitioner där du kan växa med oss. Vi har stort fokus på ökad hållbarhet, digitalisering och långsiktig kundnöjdhet. Du som medarbetare förutsätts vara nyfiken och engagerad i att delta i hur vi tillsammans kan påverka vår framtida utveckling. Läs mer på www.rikshem.se.

Vill du bli en av oss? Ansök redan idag!

Vill du vara med och växa med oss? Ansök senast den17 januari, inkludera CV samt personligt brev i din ansökan. Rikshem strävar efter ökad mångfald och därför söker vi dig som kan bidra med nya perspektiv, värdesätter olikheter och förstår hur dessa påverkar dig själv och andra. Tjänsten är placerad i Uppsala på vårt kontor på Marknadsgatan 5N. Vänta inte med din ansöka då vi intervjuar löpande. Rollen kan komma att tillsättas innan sista anställningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF och är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi erbjuder bostäder och samhällsfastigheter på utvalda orter från norra till södra Sverige. Som arbetsgivare kännetecknas vi av en dynamisk miljö och korta beslutsvägar. Läs mer på www.rikshem.se

Kontaktperson

Nina Dahl

nina.dahl@nablegrowth.com

073-3502472

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %