Fastighetstekniker till Rikshem - TILLSATT

Nacka

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Med över 30 000 lägenheter och samhällsfastigheter på utvalda orter över hela Sverige arbetar vi för att erbjuda bra boenden och trygga miljöer för våra kunder att leva och verka i. Vi tar nu nästa steg i vår utveckling med bland annat fokus på hållbarhet, digitalisering och kundmötet. Nu erbjuder vi dig möjlighet att vara med på en spännande resa och göra skillnad på riktigt hos ett fastighetsbolag som kombinerar affärsmässighet med samhällsengagemang. 

Till vårt fastighetsbestånd i Nacka (som består av mestadels skolor och äldreboende) söker vi en fastighetstekniker som vill vidareutvecklas inom fastighetsförvaltning. Vi erbjuder nu möjligheten att få vara med och växa på ett av Sveriges mest spännande fastighetsbolag. 

Som fastighetstekniker spelar du en viktig roll för våra hyresgäster.

Som fastighetstekniker ingår du i vår förvaltningsorganisation som utför drift och underhåll av våra fastigheter. Du har ett nära samarbete med förvaltare, förvaltningsassistent och de övriga fastighetsteknikerna som arbetar inom fastighetsbeståndet. Dina vanligaste arbetsuppgifter består av kontakt med våra hyresgäster, felavhjälpning, reparationer och underhåll och löpande kontakter med underentreprenörer. Vidare ansvarar du för att planera och lägga upp ditt arbete, utföra rutinmässig rondering, besiktning och injustering. I rollen har du stor frihet under ansvar och möjlighet att själv påverka planering och arbetsprocessen.

Vem är du?

Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet inom av fastighetsskötsel, fastighethetsteknik samt driftteknik eller erfarenheter från motsvarande uppgifter i annan roll samt har goda kunskaper i svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Som person är du van vid att ta egna initiativ och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du kommer att vara Rikshems ansikte utåt och därför är det viktigt att du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande mot andra. Du har ett brinnande intresse för att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera god service.

Du har en naturlig fallenhet för att planera, samordna och utveckla arbetet. Vidare ser vi att du har förmågan att utveckla effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem. 

Rikshem arbetar för att vara en inkluderande organisation och söker därför dig som kan bidra med nya perspektiv, värdesätter olikheter och förstår hur dessa påverkar dig själv och andra.

Varför Rikshem? 

På Rikshem arbetar vi utifrån värdeorden DNA - Drivande, Närvarande, Ansvarstagande. Hos oss finns stora möjligheter att få utvecklas och utveckla för dig som har drivkraft och engagemang. Vi erbjuder en trygg arbetsgivare med fortsatta expansionsplaner och höga ambitioner. Bland annat med fokus på ökad hållbarhet, digitalisering och långsiktig kundnöjdhet. Du som medarbetare förutsätts delta i och påverka vår framtida utveckling. Läs mer på www.rikshem.se.

Vill du vara med på en spännande resa tillsammans med oss? 

Ansök via länken nedan senast den 28 februari

Bifoga gärna din CV i ansökan !


Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Nina Dahl

nina.dahl@nablegrowth.com

073-3502472

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %